Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.091
- 10.490
- 1.303
Orta sahaya almamız gereken adam net olarak Hojberg. Güçlü, ciğersiz, çift yönlü, pas kalitesi/tekniği de ortalama üstü. Torreiranın yanına koyarsak top geçirmezler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ha sampiyonluktan sonra tatil falan yapmamiş hemen transfer işlerine mi girişmiş? Yemeyin bunlari
şimanski bi halt yapmadı ki bize karşıAllahını severseniz İlkay falan klas topçu ama şu kulübe artık yıldız, star önermeyin. Biraz savaşacak fiziken çataçat kapışacak underrated asker ve mümkümse topla dikine gidecek adam lazım.
İki tane ikili mücadeleci, dikine giden, koşan adam gelince patates oluyoruz iki senedir.
En hızlı örnekler;
Fb - Fred,Syzmanski
Geçen sene Bjk - Gedson
Tüm Molde maçları
Tüm Kopenhag maçları
Prag turu kaybettiğimiz maç.
Katılmıyorum o eksik kadroyla 10 kişi bizi bu kadar baskı altına aldılarsa Fred ve Syzmanskinin maç içindeki çabalarına enerjilerine yazarşimanski bi halt yapmadı ki bize karşı
Şimanski bi bok yapmadı. Bekleri ve Fred kurtardı bütün işi. Adam eli götünde gezdi maç boyuKatılmıyorum o eksik kadroyla 10 kişi bizi bu kadar baskı altına aldılarsa Fred ve Syzmanskinin maç içindeki çabalarına enerjilerine yazar
ben eski ilkaydan bahsetmiyorum, simdiki ilkaya ne ihtiyacimiz var, olympiakosda ilkay varmi? adamlarin scoutlari öyle topcular getirmiski, adamlara avrupa kupasi kazandirmis.
eski topculara artik karnim tok, yeni boeyler yeni barislar bulalim, ha buluyorsakta torreira gibi genc yasta getirelimki yillarca oynayip birde yasina bakip aa bu adam hala genc zaman hic sanki gecmiyor diyelim!
genc dinamik misal thuram gibi orta alana canavar tarzi. koskoca real bile artik böyle yapiyor, odegaarda parasimi yetmiyor adamlar gidip 18lik arda güler, camavinga choamenie gibi topculara para veriyorlar. ha bizde 20m degil 5mluk gencler buluruz.
futbolcunun kafasını çelersen kim isterse istesin alırsın.İlkay iyi olur ama çok zor bir transfer. Ayrılmak istese Barcelona'dan bir çok taliplisi olur.
Tabi canim adam kafa dinlemesin, nefes almasin sadece Gsyi dusunsunTatildeyken yemek yemiyor ve tuvalete gitmiyor muyuz Serdarım, transfer çalışmaları çoktan başladı.
Kaç tane Avrupa şampiyonasında oynamış oyuncu alacağız ve alabiliriz ki sence?Kimse Avrupa Şampiyonası öncesi iyi oyuncusunu satmaz geçsinler transfer haberlerini
karşılığında @Barış Savaş ı istiyormuş Barçaİlkay'ı isterem.
Tabi canim adam kafa dinlemesin, nefes almasin sadece Gsyi dusunsun
Sen tatildeyken iş mi dusunuyorsun?
Normalde transfer calismalari sezon ortasinda bile baslar onda sorun yok, sorun şu ki Gsde transfer bitmiyor. Umarim demek istedigimi anlamişsindir Azizim