Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_2775.webp

ne ziyechi yahu
8 maçta 1 pttden gelmiş dandik bi kaleciye şut çekecek de adam yumurtlycak diye onu çekemeyiz bütün sezon
bi de oğuzu almışken oğuz oynar ztn ziyechin ne işi var takımda

ya hayri ne oğuzu ya allah aşkına
anadolu takımından gelip tutma oranı 10da1 😂
alanyada iyi diye burada tutacak diye birşey yok
orada 4 tane kanat var 3ü koşucu kanat
ziyechde playmaker kanat
her takımın bir tane böyle kanadı olur
olmuş adam varken elinde neyin riski bu

Frendrup, Danimarka milli takımına seçilmemiş çok şaşırdım buna. Umarım takip ediyoruzdur ve alırız. Torreira'nın yanına müthiş olur bonservisi çift haneli olur ama değer.

Sezon içinde baktığımızda Terzi daha çok GS'yi karıştırmaya yönelik haber yaptı. Burada kendisine verilen tepkileri unutmamak lazım. Candaş'tan bahsediyorlarsa o biraz da onun başarısı adamın röportaj yapmadığı isim yok. Bu işlerde başarılı birisi bu iş birazda reklam ve etkileşim işi. Terzi'nin sitesi Süheyl Batum'la canlı yayın yapmayı beceremeyip kayıt yapmak zorunda kaldılar mesela.

bu kafayla devam
şinanayın telifin sezen aksudan isteyen adama röp verilsin
müthiş iş 🚬

Frendrup, Danimarka milli takımına seçilmemiş çok şaşırdım buna. Umarım takip ediyoruzdur ve alırız. Torreira'nın yanına müthiş olur bonservisi çift haneli olur ama değer.

Devre arasi Tottenham ve Liverpool takip ediyor diyorlardi. Di Marzio'da 15 falan ederi vardir demisti. 15 verecek kadar sexy isim olmaz Cenk Ergün icin.

bu kafayla devam
şinanayın telifin sezen aksudan isteyen adama röp verilsin
müthiş iş 🚬
Verip vermeme de değilim ama bu birazda Gs medyası dediğimiz kişilerin başarısızlığı gibi geliyor bana. Bu röportaj işlerinin nasıl alındığı ve nasıl olduğunu bilmediğimden pek bir şey de diyemem. Sadece yaptığı işlere bakınca Candaş'ın bu işlerde ciddi başarılı olduğu da bir gerçek.

ya hayri ne oğuzu ya allah aşkına
anadolu takımından gelip tutma oranı 10da1 😂
alanyada iyi diye burada tutacak diye birşey yok
orada 4 tane kanat var 3ü koşucu kanat
ziyechde playmaker kanat
her takımın bir tane böyle kanadı olur
olmuş adam varken elinde neyin riski bu

sağda barış olucak zaten
sola adam bulalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt