Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.743
- 18.836
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha diri adam lazım. Bu adam her an sakatlanacak gibi geliyor. Adamın kalitesine lafım yok ama fiziksel olarak diri adamlar lazimileri geri koşan adamlarla kilidi açamıyorsun işte anadolu maçlarında
böyle anahtar topçular açabiliyor sadece
ne ziyechi yahu
8 maçta 1 pttden gelmiş dandik bi kaleciye şut çekecek de adam yumurtlycak diye onu çekemeyiz bütün sezon
bi de oğuzu almışken oğuz oynar ztn ziyechin ne işi var takımda
Sezon içinde baktığımızda Terzi daha çok GS'yi karıştırmaya yönelik haber yaptı. Burada kendisine verilen tepkileri unutmamak lazım. Candaş'tan bahsediyorlarsa o biraz da onun başarısı adamın röportaj yapmadığı isim yok. Bu işlerde başarılı birisi bu iş birazda reklam ve etkileşim işi. Terzi'nin sitesi Süheyl Batum'la canlı yayın yapmayı beceremeyip kayıt yapmak zorunda kaldılar mesela.
Daha diri adam lazım. Bu adam her an sakatlanacak gibi geliyor. Adamın kalitesine lafım yok ama fiziksel olarak diri adamlar lazim
Frendrup, Danimarka milli takımına seçilmemiş çok şaşırdım buna. Umarım takip ediyoruzdur ve alırız. Torreira'nın yanına müthiş olur bonservisi çift haneli olur ama değer.
bak o 11 de arkasına bissaka koymuşum, o koşsun
ziyech kalitesinde daha bir adam ALAMAZSIN BULAMAZSINDA
Ziyech şansdır
Brezilya'da ki adam vardı palmeirasta mıydı ismini unuttum hatta cityye karsida oynadibak o 11 de arkasına bissaka koymuşum, o koşsun
ziyech kalitesinde daha bir adam ALAMAZSIN BULAMAZSINDA
Ziyech şansdır
burhancan ve nevzat haklı
kafa candaşın
bjk camiasına gs nefreti pompalayan ekibin başındaydı
ne yazık ki bizim kulup bir SİRK
okan hoca yine kankisine torpil yapmış
dursun özbek ve okan buruk istifa!!!!
Verip vermeme de değilim ama bu birazda Gs medyası dediğimiz kişilerin başarısızlığı gibi geliyor bana. Bu röportaj işlerinin nasıl alındığı ve nasıl olduğunu bilmediğimden pek bir şey de diyemem. Sadece yaptığı işlere bakınca Candaş'ın bu işlerde ciddi başarılı olduğu da bir gerçek.bu kafayla devam
şinanayın telifin sezen aksudan isteyen adama röp verilsin
müthiş iş![]()
sezonun yarısı oynamıyor heis
Olum adam Arap çok guvenmeoynar artık
benimsedi takımı
ilk yarıda ki sakatlığı kasığa para sıkışması imiş zaten
milli takımda ki sakatlığıda darbeye bağlıydı
çocuk düzelince top oynamaya başladık
Brezilya'da ki adam vardı palmeirasta mıydı ismini unuttum hatta cityye karsida oynadi
ya hayri ne oğuzu ya allah aşkına
anadolu takımından gelip tutma oranı 10da1
alanyada iyi diye burada tutacak diye birşey yok
orada 4 tane kanat var 3ü koşucu kanat
ziyechde playmaker kanat
her takımın bir tane böyle kanadı olur
olmuş adam varken elinde neyin riski bu
Olum adam Arap çok guvenme
Ben sattım sen tut ulanbrezilayada artık 20 altına kimseyi bırakmıyorlar barış
ziyech beleş