Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arasi Tottenham ve Liverpool takip ediyor diyorlardi. Di Marzio'da 15 falan ederi vardir demisti. 15 verecek kadar sexy isim olmaz Cenk Ergün icin.
İsimleri Cenk Ergün belirlemez herhalde ki haberlere göre bu günkü transfer toplantısında kendisi yokmuş. Ama umarım olur sexy isim. Kerem'i 15'e satıp 4- Oğuz Aydın, 12-13- Frendrup çok başarılı bir operasyon olabilirdi bizim için.

Facunco Pellistri çok alınabilir durumda görünüyor kağıt üzerinde.

Erden'e yönetim içinden oyunculara sözleşmede yazanlardan fazla veriyor diye sallıyormuşlar diyor Kerem Övet.

Bakiyorum da erken den baslamissin yine

Ardacığım candaş olayınin öznesinde eskiye dayanan bir dostluğu var ( belli bir oluşumdan dolayı)
benim canımı sıkan konu bu
sevmiyorum böyle şeyleri
acun, esat, candaş mandaş uzaklaşsın bu adamlardan artık! hepsi gs düşmanı!
geçen sene bir hull rezilliği yaşatmıştı hatırlarsan torreirayı kaybettik 2 ay az kalsın avrupadan olacaktık
allahyar denen eleman herkese tekme tokat dalıyordu
bunu talimatla yapılmadığını kimse bilemez!
bu da ikinci rezillik bence!

bu heriflerden dost olmaz!

ileri geri koşan adamlarla kilidi açamıyorsun işte anadolu maçlarında
böyle anahtar topçular açabiliyor sadece
''İleri-geri koşan'' lafından atletizm anlıyorum. Bu sezon dönmesi en zor maçları çeviren adam Barış oldu ki hiçbir zaman 'inceci' diye nitelenebilecek bir oyuncu olamayacaktır; son dokunuşlarında tekniğini konuştursa da güç-hız-dayanıklılık gibi fiziksel parametrelere sahip olmasa bunları asla yapamazdı.

Fiziksel durumu bizde izlediğimiz haliyle devam edecekse, soluna çekip şut atacak diye Ziyech pek de elzem değil bu takıma...

''İleri-geri koşan'' lafından atletizm anlıyorum. Bu sezon dönmesi en zor maçları çeviren adam Barış oldu ki hiçbir zaman 'inceci' diye nitelenebilecek bir oyuncu olamayacaktır; son dokunuşlarında tekniğini konuştursa da güç-hız-dayanıklılık gibi fiziksel parametrelere sahip olmasa bunları asla yapamazdı.

Fiziksel durumu bizde izlediğimiz haliyle devam edecekse, soluna çekip şut atacak diye Ziyech pek de elzem değil bu takıma...

barışın seviyesi süperligin üstünde mustafa
onu süper lig denklemine göre değerlendiremezsin

barışla kıyaslanabilecek bir topçu yok

barışda şuan herşey üst seviye

barış gibi topçu şuan avrupada 40 milyon eurodan başlar

batshuayi hayırlı olsun diyebiliriz bence hissiyatıma dayanarak

anadoluda fark yaratan üç türk var

oğuz
can keleş
emirhan (rize)

yabancılarda

manaj
hakradinoviç
bashiru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt