- 6 Eylül 2014
- 93.201
- 64.144
- 4.488
Eee giderse onun ta derim. Gitmez kiKerem Ovet: Ilkay ile Fenerbahce ilgileniyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eee giderse onun ta derim. Gitmez kiKerem Ovet: Ilkay ile Fenerbahce ilgileniyor.
İsimleri Cenk Ergün belirlemez herhalde ki haberlere göre bu günkü transfer toplantısında kendisi yokmuş. Ama umarım olur sexy isim. Kerem'i 15'e satıp 4- Oğuz Aydın, 12-13- Frendrup çok başarılı bir operasyon olabilirdi bizim için.Devre arasi Tottenham ve Liverpool takip ediyor diyorlardi. Di Marzio'da 15 falan ederi vardir demisti. 15 verecek kadar sexy isim olmaz Cenk Ergün icin.
sağda barış olucak zaten
sola adam bulalım
Barış solda daha etkili oluyor gibiydi sanki özellikle şut tehlikesi olarak ne dersin?sağda barış olucak zaten
sola adam bulalım
Barış solda daha etkili oluyor gibiydi sanki özellikle şut tehlikesi olarak ne dersin?
Bakiyorum da erken den baslamissin yine
Karagumrukden Marcaoyu alalım sana renktas vurdummu inletirAyı gibi güçlü toplu istiyorum
''İleri-geri koşan'' lafından atletizm anlıyorum. Bu sezon dönmesi en zor maçları çeviren adam Barış oldu ki hiçbir zaman 'inceci' diye nitelenebilecek bir oyuncu olamayacaktır; son dokunuşlarında tekniğini konuştursa da güç-hız-dayanıklılık gibi fiziksel parametrelere sahip olmasa bunları asla yapamazdı.ileri geri koşan adamlarla kilidi açamıyorsun işte anadolu maçlarında
böyle anahtar topçular açabiliyor sadece
yapamaz ki. spk belamızı hoplatırErden'e yönetim içinden oyunculara sözleşmede yazanlardan fazla veriyor diye sallıyormuşlar diyor Kerem Övet.
O da öyle diyor zaten hepsinin altında Dursun'un imzası var öyle bir şey varsa önce başkana sallayın diye.yapamaz ki. spk belamızı hoplatır
''İleri-geri koşan'' lafından atletizm anlıyorum. Bu sezon dönmesi en zor maçları çeviren adam Barış oldu ki hiçbir zaman 'inceci' diye nitelenebilecek bir oyuncu olamayacaktır; son dokunuşlarında tekniğini konuştursa da güç-hız-dayanıklılık gibi fiziksel parametrelere sahip olmasa bunları asla yapamazdı.
Fiziksel durumu bizde izlediğimiz haliyle devam edecekse, soluna çekip şut atacak diye Ziyech pek de elzem değil bu takıma...