Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.493
- 11.958
- 773
Kesinlikle. Bir daha öyle bir mac yaşamak istemiyorum. Ne gerekiyorsa yapılsın lütfenGeçen sene bu performans olsa hadi bir nebze anlarım ama bu sene ki maçın izahi bende de yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle. Bir daha öyle bir mac yaşamak istemiyorum. Ne gerekiyorsa yapılsın lütfenGeçen sene bu performans olsa hadi bir nebze anlarım ama bu sene ki maçın izahi bende de yok.
Hojberg nasıldı bu sene?
Cigom 4 gün TV açmadımKesinlikle. Bir daha öyle bir mac yaşamak istemiyorum. Ne gerekiyorsa yapılsın lütfen
Buna da katılmıyorum. Yine dediğim noktaya geliyoruz, başka başlıkta değinmiştim; atletizm seviyesi o veya bu sebeple düşük kalan oyuncular sebebiyle kaybedildi o maç: Demirbay, İcardi, Ziyech, Mertens, Kaan. Takımın direkt yarısı ediyor; kalan yarısının bunların defosunu kapatması mümkün olamadı maalesef. Barış fiziken yine iyiydi ama futbol tek başına oynanan bir oyun değil; öndeki dörtlüden diğer üçü geberikken pek bir şey üretememesi gayet doğaldı. Konuyu bir daha düşünmeni öneririm...o maçı baz alırsak barış topçu değil ozaman
o maç tüm takım akıl tutulması yaşadı
bir tane kilit açan playmaker kanat takımda olmalı
sonradan girincede çok etkili
diğer kanatların hepsini atletik yap no problemo ama 1 tane böyle kaliteli bir adam olmalı takımda
zenginleştirir takımı
Djsjjs Allah'tan 1 hafta sürdü ya. Düşünsene 25. Hafta falan olduğunu o maçın. Tüm sezon muhabbeti dönerdi o maçın. Şimdi şampiyon olduk ta konuşamıyor fenerli skiklerCigom 4 gün TV açmadım
onu demiyorum lan. Bu sene nasıldıFred Melo karışımı bir şey lazım Emrahımm, bu adam bana daha statik geliyor.

H.Yurekli:'Kerem gidip Oğuz Aydın gelecek gibi görünüyor.'
Barış sol kanat Oğuz sağ kanat delicilik %100
o biraz ortasahada farklı oyunlar oynayabilecek oyuncu eksikliğinden sanki be.çok basit
ortasahada yenildik
biz kopenhagada pragada ortasahada yenildik
topu alan 30 metre sprint atıyor verilen boşluklarda iki feyk pasla
sonra 1-1 kalan bekin arkasına bir pas hop al geçiş sana
bunu hoca çözemiyor hala
Barış tek ayakta kalan oyuncumuzdu o mactao maçı baz alırsak barış topçu değil ozaman
o maç tüm takım akıl tutulması yaşadı
bir tane kilit açan playmaker kanat takımda olmalı
sonradan girincede çok etkili
diğer kanatların hepsini atletik yap no problemo ama 1 tane böyle kaliteli bir adam olmalı takımda
zenginleştirir takımı
Pehlivanoğlu arapları oynattı orta saha da Hojberg 70 den sonra girdionu demiyorum lan. Bu sene nasıldı![]()
Bokoto yemişişko olurdukDjsjjs Allah'tan 1 hafta sürdü ya. Düşünsene 25. Hafta falan olduğunu o maçın. Tüm sezon muhabbeti dönerdi o maçın. Şimdi şampiyon olduk ta konuşamıyor fenerli skikler
Orası doğru ama atletik performansı yüksek adamları tercih etmek gerekliliğiyle çelişmiyor bu durum, bilakis destekliyor.
Ziyech' e dönelim; Ferdi birebirde junior takım oyuncusu gibi ezdi bu adamı; hem defansta adım attırmadı, hem de 10 kişilik takımın oyuncusu olarak rahatça hücuma çıktı. Avrupa maçlarında ve ligde kafa kafaya oynayabilecek takımlara karşı gösterilecek performans önemli. Zayıf rakiplere karşı hücumda kim oynasa bir şekilde skor katkısı yapıyor zaten...
o biraz ortasahada farklı oyunlar oynayabilecek oyuncu eksikliğinden sanki be.
Barış tek ayakta kalan oyuncumuzdu o macta
Torreira ve barış dışında ezildik resmen kabus gibiydi yav okan
Ardacığım candaş olayınin öznesinde eskiye dayanan bir dostluğu var ( belli bir oluşumdan dolayı)
benim canımı sıkan konu bu
sevmiyorum böyle şeyleri
acun, esat, candaş mandaş uzaklaşsın bu adamlardan artık! hepsi gs düşmanı!
geçen sene bir hull rezilliği yaşatmıştı hatırlarsan torreirayı kaybettik 2 ay az kalsın avrupadan olacaktık
allahyar denen eleman herkese tekme tokat dalıyordu
bunu talimatla yapılmadığını kimse bilemez!
bu da ikinci rezillik bence!
bu heriflerden dost olmaz!
Osayi barış nereye gitse onu takip ederdi yav :dbarışda iyi değildi ezildi osayiye
yine hocaya laf atacağım maçın 10. dakikası barışı ferdiyle karşılaştırmaaı gerekiyordu![]()