Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o maçı baz alırsak barış topçu değil ozaman

o maç tüm takım akıl tutulması yaşadı

bir tane kilit açan playmaker kanat takımda olmalı
sonradan girincede çok etkili
diğer kanatların hepsini atletik yap no problemo ama 1 tane böyle kaliteli bir adam olmalı takımda
zenginleştirir takımı
Buna da katılmıyorum. Yine dediğim noktaya geliyoruz, başka başlıkta değinmiştim; atletizm seviyesi o veya bu sebeple düşük kalan oyuncular sebebiyle kaybedildi o maç: Demirbay, İcardi, Ziyech, Mertens, Kaan. Takımın direkt yarısı ediyor; kalan yarısının bunların defosunu kapatması mümkün olamadı maalesef. Barış fiziken yine iyiydi ama futbol tek başına oynanan bir oyun değil; öndeki dörtlüden diğer üçü geberikken pek bir şey üretememesi gayet doğaldı. Konuyu bir daha düşünmeni öneririm...

çok basit
ortasahada yenildik

biz kopenhagada pragada ortasahada yenildik

topu alan 30 metre sprint atıyor verilen boşluklarda iki feyk pasla
sonra 1-1 kalan bekin arkasına bir pas hop al geçiş sana

bunu hoca çözemiyor hala
o biraz ortasahada farklı oyunlar oynayabilecek oyuncu eksikliğinden sanki be.

o maçı baz alırsak barış topçu değil ozaman

o maç tüm takım akıl tutulması yaşadı

bir tane kilit açan playmaker kanat takımda olmalı
sonradan girincede çok etkili
diğer kanatların hepsini atletik yap no problemo ama 1 tane böyle kaliteli bir adam olmalı takımda
zenginleştirir takımı
Barış tek ayakta kalan oyuncumuzdu o macta

Torreira ve barış dışında ezildik resmen kabus gibiydi yav okan

Orası doğru ama atletik performansı yüksek adamları tercih etmek gerekliliğiyle çelişmiyor bu durum, bilakis destekliyor.

Ziyech' e dönelim; Ferdi birebirde junior takım oyuncusu gibi ezdi bu adamı; hem defansta adım attırmadı, hem de 10 kişilik takımın oyuncusu olarak rahatça hücuma çıktı. Avrupa maçlarında ve ligde kafa kafaya oynayabilecek takımlara karşı gösterilecek performans önemli. Zayıf rakiplere karşı hücumda kim oynasa bir şekilde skor katkısı yapıyor zaten...

Ziyech'in etkisiz oldugu dogruydu ancak CL seviyesindeki maclarda kendisine ozel onlem alinmaz. Yani sunu diyorum, fenev maci bir olcu degil bu demek degil ki sag kanat Ziyech'e emanet, sadece aciklama yapmak istedim.

okan hocayla acun tipitipi kanki

bu sene başarısız olursak komplo teorileri havada uçuşur şimdiden söyleyeyim :)

Ardacığım candaş olayınin öznesinde eskiye dayanan bir dostluğu var ( belli bir oluşumdan dolayı)
benim canımı sıkan konu bu
sevmiyorum böyle şeyleri
acun, esat, candaş mandaş uzaklaşsın bu adamlardan artık! hepsi gs düşmanı!
geçen sene bir hull rezilliği yaşatmıştı hatırlarsan torreirayı kaybettik 2 ay az kalsın avrupadan olacaktık
allahyar denen eleman herkese tekme tokat dalıyordu
bunu talimatla yapılmadığını kimse bilemez!
bu da ikinci rezillik bence!

bu heriflerden dost olmaz!

Haklisin da buna engel olamazsin

Erden Timur da acun’un kankasi esat ile deplasmanlara birlikte ayni ucak ta gidiyor

Hic bir sekilde buna engel olamazsin

Sen ben haz etmiyoruz diye aynisi onlar icin de gecerli degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt