Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur bencede harika olur ama 10 a doğru olaylar giderse ben şaşırmam10 değil de söylendiği gibi 5-6ya bırakıyolarsa alınır. Yusuf Sarıdan falan çok daha iyidir yusuf sarı bildiğin pırpır kanat oyuncusu. Bu adamı geçen sene başından beri alıcı gözle izliyorum Rashica'nın bizde oynadığı oyuna çok benzer bir oyun stili var.Sağ kanat için Ziyech-Oğuz çok iyi bir rotasyon olur.
Zaten çok daha büyük başarılara yelken açmak istiyorsak böyle böyle olur gidip 50-60 m euroluk oyuncular yerine ufak ufak bir alt seviyelerinden başlamamız lazım.Tabi ki transfer sureci karisik ve zor surec oluyor genelde ama ben olsam Thuram icin tum sartlari zorlardim. Burada onemli olan oyuncuyu ikna edebilmek, onun Galatasaray'a transfer olmasi durumunda kendi adina bir firsat olacagini aklina sokmak lazim. Kulup tarafini oyle ya da boyle ikna ederiz sonrasinda.
Bu yaştaki oyuncular menajerlerinin sözünden çıkmıyor maalesefTabi ki transfer sureci karisik ve zor surec oluyor genelde ama ben olsam Thuram icin tum sartlari zorlardim. Burada onemli olan oyuncuyu ikna edebilmek, onun Galatasaray'a transfer olmasi durumunda kendi adina bir firsat olacagini aklina sokmak lazim. Kulup tarafini oyle ya da boyle ikna ederiz sonrasinda.
Fransa'dan Senaya ve Thuram alinsin baska birsey istemiyorum. Bunlar oncelik olmali. Sonra kafamiz rahat bir sekilde diger mevkilere bakariz.Zaten çok daha büyük başarılara yelken açmak istiyorsak böyle böyle olur oturmuş kadroya 3 tane kilit isim alsak açık ve net seneye başarılı oluruz ama yine karavana atarsak bu sefer tutmazsa bu seneki kadar şanslı olmayabiliriz.
Mümkünse sağ bek, orta saha, 10 numara bu mevkiye iyi yatırım yapmak lazım.
ali koç garanti almasa tdye bu kadar para harcamaz seneye feneri şampiyon yapacaklar
Bizim dengeleri çok iyi sağlamamız lazım o 2 mevki ve keşke bir ihtimal %0.0001'de olsa Griezmann olsa efsane ötesi olur ama 10 numaraya net kaliteli biri lazım Mertens çok ciddi fark yarattı aynı şekilde fark yaratacak biri olmalı.Fransa'dan Senaya ve Thuram alinsin baska birsey istemiyorum.
Bu iki oyuncu icin 20 milyon euro bonservis parasi kenara koyardim. Hem yas olarak hem profil olarak takima kolay uyum saglayabilecek oyuncular olarak goruyorum.
Ustat bu ulkede adam öldürene 1 yil ceza veriyorlar. Ne yaptin ki 5 ay ceza verdiler sana4-5 aylık cezamdan sonra sonunda foruma giriş yapabildim.4-5 aydır neredeydinde şimdi geldin diye soranlar olacaktır illaki,açıklamasını yapmış olayım.2 yıl üst üste rakibimiz her türlü ffp,hakem vs. hepsini çiğneyerek herşeyi yaptılar yine şampiyon olamadılar.Ne kadar önemli şampiyonluk aldığımız önümüzdeki 5-10 yıl içinde anlaşılacaktır.Moderatörün biri bana ceza vermeden önce durduk yere özelden dalga geçen bir video atıp anında uzaklaştırdı.Fazla yorum yapmayacağım artık tanıdık moderatöre sahip olmadığım için.
TamamTabi ki transfer sureci karisik ve zor surec oluyor genelde ama ben olsam Thuram icin tum sartlari zorlardim. Burada onemli olan oyuncuyu ikna edebilmek, onun Galatasaray'a transfer olmasi durumunda kendi adina bir firsat olacagini aklina sokmak lazim. Kulup tarafini oyle ya da boyle ikna ederiz sonrasinda.
muhtemelen kötü bir sonuçta hoca,erden başkan, başkan, takım bunlardan birine veya birden fazlasına sövmüştür. büyük sinir harbi yaşamışa benziyor rtaşımızUstat bu ulkede adam öldürene 1 yil ceza veriyorlar. Ne yaptin ki 5 ay ceza verdiler sana
O hafta forumda pek yorumda yazmıyordum.Kimseye hakaret etmedim.Hatırladığım ''herkes gibi olumsuz sonuçtan dolayı bayağı eleştirdim sonra olduğunu tahmin ediyorum.Mesela maç zamanı küfürlü yorum yazan ya mesajı siliniyordu yada 1-2 gün ceza alıyordu.Herhalde bir moderatör kafayı bana takmış bir sebepten.Ustat bu ulkede adam öldürene 1 yil ceza veriyorlar. Ne yaptin ki 5 ay ceza verdiler sana
Receptir o.O hafta forumda pek yorumda yazmıyordum.Kimseye hakaret etmedim.Hatırladığım ''herkes gibi olumsuz sonuçtan dolayı bayağı eleştirdim sonra olduğunu tahmin ediyorum.Mesela maç zamanı küfürlü yorum yazan ya mesajı siliniyordu yada 1-2 gün ceza alıyordu.Herhalde bir moderatör kafayı bana takmış bir sebepten.