Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuz Aydın'ı Ajax istiyorsa benim R yapmam zaruri olmuştur. Ajax'ın bildiği vardır, alalım.

2 senedir Icardi, Torreira, Mertens, Muslera 4 lüsünün oluşturduğu iskeletin ekmeğini yiyoruz. Doğru düzgün eksikleri kapatalım artık yeter bu transfer dönemlerindeki saçma sapan bedavacı transfer stratejisi.

Bu sene de aynı kafada olursak her zaman hoca kurtaramaz arkamızı.

13-14den sonra şlde 5 sezon yer alıp 30 maça çıkıp sadece 3 galibiyet alabilmişiz

Sokmuşum süper liginede fbsinede morinyosunada

Şlde galibiyetler istiyorum artık
bence bunun en büyük sebebi kadro istikrarsızlığı yaw.

gs tarihinin en başarılı takımı bile yıllarca çok zor kazandı clde. üst üste beraber oynamaya alışkın takım tamamen oturunca avrupa'da başarı geldi.

ben bu takımın bu sene cl'de verdiği görüntüden razıyım. cl yarı finalistine karşı bile başa baş maçlar oynadı bu takım. orta sahasında bir torriera daha olsaydı kazanırdı da.

bu omurgayı koruyup üzerine modern futbola uygun kaliteli 3 ekleme ile ciddi bir cl takımı olabiliriz bence.

8 no, mertensi yedekleyecek 8/10 no, sağ bek,sağ kanat,icardiye sağlam yedek

Bu yıl şampiyonluğu kaptıracağız sanırım (transfer şampiyonluğunu) 😁

200w.gif

Kerem, Nelsson, Zaha, Tete satılıp çok uçmadan şunu bile kursak yeterli olabilir. Ziyech de gidiyorsa onun mevkiisine çok kaliteli bir isim getirilebilir.

lineup-builder (55).webp

Ben artık orta saha istiyorum abicigim 2 senedir karavana atıyoruz o mevkiide tek transfer yapılacak deseler sağ bekte Kaan bile razıyım yeter ki şu orta sahaya dinamik bir topçu alinsin
bence 3 transfer lazım
sağ bek-orta saha-kanat
boey-melo-ribery

Hala Torreira'nın yanına 50 maç ciğeri patlayana kadar koşup bana mısın demeyen orta saha alınmadı mı?

Bu kadroya sadece sag bek eklense yine %99 sampiyon oluruz.

Eger ligin kalitesi gelismez ise ozaman bu dedigin olabilir. Ama bence lig biraz daha cekismeli gececektir yeni sezonda. Üstelik CL'ye kalirsak orda da en az 8 mac oynayacagiz. Zor bir sezon olacak.

Bana sorarsan en azindan bu transferler sart:

- Sag bek
- 8 numara
- Yedek forvet
- Yedek sol bek
- Yedek 10 numara (veya as icin de olabilir zira Mertens 37 yasinda)

Geri kalan da giden transferlere bagli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt