Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emerson Royal ve Khepren Thuram'ı alıp yolumuza bakalım. Bu iş çok uzadı.

Aklın yolu bir.
Hep söylerim öyle 8-10 adam alıp çorba yapmayacaksın transfer dönemini..
Genel anlamda Çok ciddi gelirimiz olacak ve sadece yatıp kalkıp bu beş adamı özenle seçip parayı yatırmalıyız.

Biz şampiyonluk yolunda diğer klüplerin her zaman bir adım önündeyiz.Hem winner oluşumuz hemde artık bu ülkenin en büyüğüyüz.Çok ciddi her anlamda vizyon farkı var aramızda.

Şampiyon olmak için Bitik morinhoyu milyonlar yatırıp almak vizyon işi değildir.Tam tersi vizyonsuzlukdur.İnşallah alırlar.

Bu forumdada genel kanıda bu teknik adamlara bu kadar paye verilmesinin anlamakda zorluk çekiyorum.Bu ülkeye ne teknik adamlar geldi yahu.
Omurgasız İsmail dediğimiz adam kaç puan topladı.

Şampiyonluk transfer dönemindeki planlamadan ve doğru oyuncuları almaktan geçer.Biz geçen seneki dönemde bunu büyük oranda doğru yaptık ve son sezon çok kötü geçirsekde ilk sezonki başarılı operasyon bizi bu senede götürdü.

Biz bu dönemlerde basit hatalar yapmayalım bunlar şampiyonluğu ancak rüyalarında görürler.
Ayrıca bu limit işinin peşini bırakmamalıyız.Bunlar batık haldeler.Yüksek bonservisler yıllık ücretler vermeleri mümkün değil.
Bakıyorum namussuz medya bundan hiç bahsetmiyor.
Ulan bizde inanılmaz projeler var.Her sene şampiyonlar ligi getirisi oluyor..Muazzam tribün gelirleri,oyuncu satışları ama bu namussuz medyaya göre para yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alacağımız 5 tane a kalite yabancı bu işi büyük oranda bitirir. Hali hazırda elimizde çok kaliteli adamlar var. Sıfırdan kadro yapmayacağız, eldekilere ilave yapacağız. İkinci aşama ise eksik bölgelere potansiyelli veya belli bir kalitesi olan yerli oyuncular almak. Aidiyet duygusu yüksek olan yerli oyuncu sezon içerisinde çok faydalı oluyor. En kaliteli yerli oyuncu havuzuna sahip olduğumuz herkes tarafından kabul ediliyor. Kadroda düşünülmeyecek olan isimlerden ciddi bir bonservis geliri elde etmemiz şart. Zaniolo, Tete, Zaha, Dubois vs bir sürü ıvır zıvır topçu var daha. Nelsson ve Kerem gibi a takımın daimi oyuncuları içerisinden ciddi teklif gelirse gidecekler var daha. Şova kaçmadan hangi kalite gerekiyorsa o alınmalı.

bu dönemden beklentilerim:

*erden beyin kararını bir an önce verip, görevine devam etmesi.
*kiradan dönecek olan emin ve yunus'un takımda kalması.
*nelsson ve sanchez'den en az birinin takımda kalması.

-yerli transfer olaraktan:

oğuz aydın
emirhan ilkan
yasin özcan

-yabancı transfer olaraktan:

sağ bek
merkez orta saha
ofansif orta saha
alternatif santrafor

Emerson Betis’te müthişti sonra herkes Barca kullanır sanıyordu oynatmadan Tottenham’a verdiler, son durumunu bilmiyorum da alınacak oyuncuda öncelik çalışkanlık ve tempo olmalı bek için, olmazsa olmaz diyeyim ya da.

Bu arada Thuram, Fofana gibi adamlara 20 m euro bonservis falan vermek doğru ve düzgün değerlendirilmesi gereken işler, kesinlikle o bedelleri ödeyeceğimizi sanmıyorum ama bu bedeli verince o oyuncu her maç fark yaratmak zorunda ve bu iki oyuncu da bence öyle aşırı versatile değiller, belli işleri iyi yapıyorlar.

Orta saha için 2li oynadığımızdan dolayı buna uygun orta saha bulmak çok zor ama ben olsam profil olarak Emre Belözoğlu gibi birini arardım.

Torreira profilinde bir orta saha daha asla istemem, takım olmak istiyorsak öndekilerden savunma katkısı almak zorundayız, çift 6lı yapı buna sekte vuruyor ve oyun kurulum kalitesini de düşürüyor. Kaan varken bu çok yaşanmadı çünkü Kaan kesiciden çok pasör özellikli bir adamdı.

Emerson Betis’te müthişti sonra herkes Barca kullanır sanıyordu oynatmadan Tottenham’a verdiler, son durumunu bilmiyorum da alınacak oyuncuda öncelik çalışkanlık ve tempo olmalı bek için, olmazsa olmaz diyeyim ya da.
fbin mou hamlesi için ne diyorsun? gözü iyice kararttılar. koç'un kendisi 2 sezon için 45 m euro dedi mou için. muhtemelen transfer için çok ciddi bir bütçe de ayırmışlardır. sence başarılı olurlar mı?

Orta saha ve sağ bek transferini haziran ayı içerisinde bitirmemiz lazım her sene en önemli mevkilerimiz boş kalıyor Eylül ayına sarkıyor

Sol bek,10 no, kanat , yedek forvet vs de lazım takıma ama bu bölgelerin acelesi yok temmuz ayına sarkabilir

Orta saha ve sağ bek acil bitmeli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada Thuram, Fofana gibi adamlara 20 m euro bonservis falan vermek doğru ve düzgün değerlendirilmesi gereken işler, kesinlikle o bedelleri ödeyeceğimizi sanmıyorum ama bu bedeli verince o oyuncu her maç fark yaratmak zorunda ve bu iki oyuncu da bence öyle aşırı versatile değiller, belli işleri iyi yapıyorlar.

Orta saha için 2li oynadığımızdan dolayı buna uygun orta saha bulmak çok zor ama ben olsam profil olarak Emre Belözoğlu gibi birini arardım.

Torreira profilinde bir orta saha daha asla istemem, takım olmak istiyorsak öndekilerden savunma katkısı almak zorundayız, çift 6lı yapı buna sekte vuruyor ve oyun kurulum kalitesini de düşürüyor. Kaan varken bu çok yaşanmadı çünkü Kaan kesiciden çok pasör özellikli bir adamdı.
20 M oyuncu almamız söz konusu bile olamaz bence - BB olaylarıda var yönetim hayatta öyle hareket yapmaz.

taksit ile batırmayan şekilde Thuram'a asla hayır demem ama çok zor transfer. handikapıda var bu arada kafayı öne dikip topla gitti mi pas olayı yok misal.

topla giden ve tekta ya da first touch sonrası topu hemen dağıtabilen - adam eksilterek işler yapan ortasahayı ben aşırı önemsiyorum ve bize şart görüyorum açıkçası.

bence her şeyden önemlisi, erden timur işinin netleşmesi. ancak güven tazelenmiş, uyumlu bir ortam ile verimli ve akılcı bir transfer dönemi geçirebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt