Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu yaz dönemini SKIP etsek, hemen ligin 1. haftasının açılış maçı gelse,

hikayenin sonunda paralı şımarık çocuğun annesine atlayacağız.

Adamlar yayın yapıyor bi isim ortaya atıyor yönetim çıkıp tek açıklama yapmıyor

Geçen sene mesela ciddi ciddi verratti falan geleceğini düşündük adam 45 milyon Euro’ya transfer yaptı bu adamın isminin günlerce medyada geçmesi bile saçmalıkmış
iyide yönetim her uydurma ile uğraşacaksa işini yapamaz. Taraftar her yazılana inanmayacak. Zaten taraftar porfili berbat yani - 1 selfie için linç moduna giren öküz dolu ortalık.

ama yapılması gereken İletişimden sorumluların işin cılkı çıktığında "ya beyler bayanlar, bizden resmi ağızdan bir şey çıkmıyorsa inanmayın" deyip geçmesi lazım. sessiz kalmakta çünkü bir yerde "acaba doğru mu " dedirtir.

1717228968904.webp

lig şampiyonluğu anadolu maçlarından geçiyor. bir bakalım geçen sene anadolu turunda nerelerde takılmışız, kazansak bile nerelerde zorlanmışız? sorunlarımızı analiz edip geliştirmemiz lazım.

bu sene 38 maçta anadolu'da sadece 3 maçta puan kaybettik.

zorlanarak son dakikalarda kazandığımız ise antep, karagümrük ve kasımpaşa maçları oldu.

yapılan puan kayıplarına bakarsak;

kayseri dep 0-0 (ilk hafta)
hatay dep 1-2 (cl fikstürü arası sıkışan maç)
sivas dep 1-1 (bir sürü eksikle çıkılan maç. ali turap, halil falan onbir çıkmıştı)

zorlandığımız antep ve kasımpaşa maçları ise maçlar çok erkenden kopabilirdi. (bitiricilik eksiği)

genel olarak da aşırı kapanıp atletik oyuncuları olan takımlara karşı zorlanmışız.

dolayısıyla geliştirmemiz gereken konular:

* sezon başı kampları.
tüm takım tam zamanında kampa girmeli ve ilk maç dahil full ciddiyet ile oynamalıyız. icardi ve ziyech sözüm size.

* geniş kadro.
yine cl oynayacağımız dönemlerde sıkıntı yaşamamak adına, eksiklerimizi transfer yarışına girerek kağıt üzerinde değil de gerçekten katkı verecek zımba gibi oyuncular ile takviye etmeliyiz.

* takımın atletizm seviyesi.
yapılacak transferlerde en önemli fiziksel kriter bu olmalı. takımın atletizm seviyesini yukarıya çıkarmalıyız. bunu yaparsak var ya, sırtımız yere gelmez.

dolayısıyla akılcı bir transfer dönemi geçirip, kampımızı da güzel yaparsak, karşı taraf mou getirip 200 m euroluk transfer yapsın pek sorun olmaz gibi.

onlar 100 puan toplar, biz 101 toplarız.

önümüzdeki haftabaşından itibaren kutlama modundan çıkılmalı (ben şhsen 2 3 gün güldüm eğlendim tamamen çıktım o kafadan)

yönetim - hem de yeni seçimden çıkmış yönetim - varolanın üzerine net adımlar atmalı.

karşı taraf gözünü karatarak her tuşa basıyor belli ki - biz kendi içimizdeki en önemli denge unsuru Erden Timur konusunun netleşmemiş olmasıyla uğraşıyoruz.

istikrar ve kadro yapılanmasında avantajımız var - bunu kaybetmemek lazım. cidden konsantrasyon ve net çalışma lazım bu yaz.

adamların bunca harcama sinyali verdiği yerde başarırsak - batağa sürükleriz herifleri. bu fırsat kolay kolay gelmez.

Sanırım yine ligin ilk maçına sağ bekte Kaan orta sahada kerem ile çıkacağız hiç umudum yok :cry:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu arada önümüzdeki sene barış'ı ikincil mevkii olarak icardi'nin ilk yedek opsiyonu şeklinde kullanmayı tercih ederim. bazı maçlarda yine icardi ile santraforu ikileyebilir de.

çocuğu bu sene abuk sabuk her mevkide oynattık. dolayısyla icardi'nin arkasına yılda 15 dk ortalama ile oynayacak bir yedek forvet almaktan ziyade, barışı icardi'nin ilk yedek opsiyonu gibi düşünüp, etkili bir kanat/forvet oyuncusunun alınması daha iyi olur gibi.

Gönderilecekler erkenden giderse biri gelebilir. Kadro şişik kalırsa yine erken transfer olmaz.
Tanguy, Serge, Vini isimleri ile vedalaştık.

Sergio ile yüksek ihtimal vedalaşacağız.

Kerem, Hakim, Victor ve Davinson durumları belirsiz ama ayrılma ihtimalleri var.

Şöyle bakınca:

Nando
Leo- Victor?-Abdülkerim-Derrick
Lucas-Berkan
Hakim?-Dries-Barış
Mauro

Yedekler: Kerem Demirbay-Eyüp-Emin-Yunus-Yusuf?-Kerem Aktürkoğlu?-Tete-Davinson?

gibi bir kadro görünüyor.

Oliveira
Zaniolo
Dubois
Ross
Yusuf Demir
Cicaldau
Tete
en zoru oliveira işte o manada sadece onu yazdım - 4 senelik 3 M euro kontrat bağlamış olmamız bile benim için nefatifti gelidiği gün . Eyüpspor dedikodusu çıkar çıkmaz adam gülme emojileriyle dalga geçti misal.

Zaniolo'nun sakatlık çok can sıkıcı oldu - geçen gün foto koymuş Aston formasıyla falan.. zaten bizde kalma isteği gibi bir şey yok. para verecek kulüp çıksın diye bekliyordur.

Dubois - yedek hamlesi oalrak kalır muhtemelen

Ross - tam bir soru işareti

yusuf demir - eksi yazar. 0 katkı. 0 potansiyel görüyorum. Yeni Emre Mor gibi bir şey.

Cicaldau - kakalarız gibi yeni çıkan takımlardan birine belki

Tete- pazarlanabilir ama maaş yüzünden ikna olayı zor.

en zoru oliveira işte o manada sadece onu yazdım - 4 senelik 3 M euro kontrat bağlamış olmamız bile benim için nefatifti gelidiği gün . Eyüpspor dedikodusu çıkar çıkmaz adam gülme emojileriyle dalga geçti misal.

Zaniolo'nun sakatlık çok can sıkıcı oldu - geçen gün foto koymuş Aston formasıyla falan.. zaten bizde kalma isteği gibi bir şey yok. para verecek kulüp çıksın diye bekliyordur.

Dubois - yedek hamlesi oalrak kalır muhtemelen

Ross - tam bir soru işareti

yusuf demir - eksi yazar. 0 katkı. 0 potansiyel görüyorum. Yeni Emre Mor gibi bir şey.

Cicaldau - kakalarız gibi yeni çıkan takımlardan birine belki

Tete- pazarlanabilir ama maaş yüzünden ikna olayı zor.
Bu sene yedek yabancı diye bir kavram olamaz, olmamalı. Her yabancı direkt ilk 11 oynayabilecek adam olmalı.

Orta saha ve sağ bek transferini haziran ayı içerisinde bitirmemiz lazım her sene en önemli mevkilerimiz boş kalıyor Eylül ayına sarkıyor

Sol bek,10 no, kanat , yedek forvet vs de lazım takıma ama bu bölgelerin acelesi yok temmuz ayına sarkabilir

Orta saha ve sağ bek acil bitmeli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu işler aceleye gelmez, GS de transfer bitmez! 20-30 milyon bonservisli adamları 10 milyona almak için aylarca uğraşmayalım, Avrupa' da transfer kapanıp kulüplerin elinde kalmış 'yıldız' lar için fırsat kovalamayalım mı diyorsun yani?! Lütfen ama...

Bu sene yedek yabancı diye bir kavram olamaz, olmamalı. Her yabancı direkt ilk 11 oynayabilecek adam olmalı.

iyide olacak - Apokerim'i mi yedekleyeceksin tüm sezon stoper alıp misal.
BAY gitmezse (gider bence ama) o seviyede yabancı kanat almazsın ki

Dubois iki bekinede yedek olarak kalabilir.
Morutan bu listede mi değil mi emin değilim - A.gücü düştü bide. ama adam yarım sezon kafadan iptal zaten. olmasaydı Tete'den daha iyi kanat yedeği olur derdim.

12 de 12 ilk 11 yabancı hem maaş bütçesinde seni zorlar - hem kaliteli yerlilerini negatif etkiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt