- 17 Eylül 2018
- 20.425
- 23.347
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyide yönetim her uydurma ile uğraşacaksa işini yapamaz. Taraftar her yazılana inanmayacak. Zaten taraftar porfili berbat yani - 1 selfie için linç moduna giren öküz dolu ortalık.Adamlar yayın yapıyor bi isim ortaya atıyor yönetim çıkıp tek açıklama yapmıyor
Geçen sene mesela ciddi ciddi verratti falan geleceğini düşündük adam 45 milyon Euro’ya transfer yaptı bu adamın isminin günlerce medyada geçmesi bile saçmalıkmış
Herkese merhabalar renkdaşlar 24.şampiyonluğumuz kutlu olsun
2 senedir ligin başlarında forumda uzun bi ceza alıyorum şampiyon oluyoruz şampiyonluktan sonra geri dönüyorum kendi totemimi yarattım![]()
oliveira gibi bir faktör var - büyük negatif kağıt üzerindeGönderilecekler erkenden giderse biri gelebilir. Kadro şişik kalırsa yine erken transfer olmaz.
Oliveiraoliveira gibi bir faktör var - büyük negatif kağıt üzerinde
Tanguy, Serge, Vini isimleri ile vedalaştık.Gönderilecekler erkenden giderse biri gelebilir. Kadro şişik kalırsa yine erken transfer olmaz.
en zoru oliveira işte o manada sadece onu yazdım - 4 senelik 3 M euro kontrat bağlamış olmamız bile benim için nefatifti gelidiği gün . Eyüpspor dedikodusu çıkar çıkmaz adam gülme emojileriyle dalga geçti misal.Oliveira
Zaniolo
Dubois
Ross
Yusuf Demir
Cicaldau
Tete
Bu sene yedek yabancı diye bir kavram olamaz, olmamalı. Her yabancı direkt ilk 11 oynayabilecek adam olmalı.en zoru oliveira işte o manada sadece onu yazdım - 4 senelik 3 M euro kontrat bağlamış olmamız bile benim için nefatifti gelidiği gün . Eyüpspor dedikodusu çıkar çıkmaz adam gülme emojileriyle dalga geçti misal.
Zaniolo'nun sakatlık çok can sıkıcı oldu - geçen gün foto koymuş Aston formasıyla falan.. zaten bizde kalma isteği gibi bir şey yok. para verecek kulüp çıksın diye bekliyordur.
Dubois - yedek hamlesi oalrak kalır muhtemelen
Ross - tam bir soru işareti
yusuf demir - eksi yazar. 0 katkı. 0 potansiyel görüyorum. Yeni Emre Mor gibi bir şey.
Cicaldau - kakalarız gibi yeni çıkan takımlardan birine belki
Tete- pazarlanabilir ama maaş yüzünden ikna olayı zor.
Bu işler aceleye gelmez, GS de transfer bitmez! 20-30 milyon bonservisli adamları 10 milyona almak için aylarca uğraşmayalım, Avrupa' da transfer kapanıp kulüplerin elinde kalmış 'yıldız' lar için fırsat kovalamayalım mı diyorsun yani?! Lütfen ama...Orta saha ve sağ bek transferini haziran ayı içerisinde bitirmemiz lazım her sene en önemli mevkilerimiz boş kalıyor Eylül ayına sarkıyor
Sol bek,10 no, kanat , yedek forvet vs de lazım takıma ama bu bölgelerin acelesi yok temmuz ayına sarkabilir
Orta saha ve sağ bek acil bitmeli
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu sene yedek yabancı diye bir kavram olamaz, olmamalı. Her yabancı direkt ilk 11 oynayabilecek adam olmalı.