Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçtiğimiz yıllara oranla trasferdeki avantajımız, yabancıları zorla kiralık elden çıkararak değilde en azından para kazanabileceğimiz düzeyde olması güzel,
Zaha, Ziyech, Tete ,
Satılırsa Nelson, Davinson, Köhn

Son maçlarda yüksek skor yapmış olabiliriz ama oyun anlamında açık ara 22/23 sezonundan geride kaldık öyle yıldız, isimli filan demeden istikrarlı mı istikrarsız mı buna bakıp kapı önüne koymak lazım.

Adana Demirspor maçı rulet gibiydi Muslera tuttu.
Karagümrük maçı pozisyonumuz yok 3 gol attık.
Alanyaspor maçı ilk yarı Nelsson 2 tane top kurtardı geriye düşebilirdik.
Hatayspor maçı 2 poziyonla maçı bitirdik.
Kasımpaşa maçı kırmızı yemeseler mağlubiyet alırdık.

Demin denk geldim Kaan ile gavur Ferdi basın toplantısı yapmış.

Kodumun gavuru İngilizce konuşmuş. Büyük rezillik ya. 5-6 yıldır Türkiye'de olan Milli Takım oyuncusu hâlâ Türkçe konuşamıyor. Düşünsenize aynı olay fenerli değil de Galatasaraylı bir oyuncu ile yaşansa tüm ülkeyi ayağa kaldırırlardı.

Sırf şu yüzden bile Milli Takıma almazdım ben. Kodumun gavuru git Hollanda'da oyna, tabi kim ne yapacak seni orada

Bariz eksiklerin yanında 10 g 10 a yapacak esaslı bir kanat oyuncusu ihtiyacımız da bulunmaktadır.

O değilde son 10 haftada mertens 10 asist filan yapti biri yedeğe geçti böyle oldu. Lig için diyorum tabi. Ayağına top geldi çünkü herifin. Seneye mertenste yedek olmali

14 Temmuz Euro 2024 finali, 15 Temmuz tarihine kadar pabci filan oynayalım.
Bende bunu anlamiyorum. Euro da iyi oynayan topcuyu zaten alamayiz, kötu oynayani napcaz? Hem bir suru topcu var milli takima secilmeyen onlara salca olabiliriz

Bu euro tipki gecen sene suudi arabistan gibi bahane olarak sunulacak bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt