- 6 Eylül 2014
- 93.237
- 64.172
- 4.608
Evet. Milli takım demek ruh demek. Ruhsuz heriflerMilli takima secilme kriteri turkce konusmak mi olmali bavaşım.
Futbolun bi dili yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet. Milli takım demek ruh demek. Ruhsuz heriflerMilli takima secilme kriteri turkce konusmak mi olmali bavaşım.
Futbolun bi dili yok
Sana 1 haber vereyim ben reis sen Türkçe'yi unutmuşsun yav@Alper Altun nerde.yenge alışverişe çıkartıp poşet mi tasitiyor napıyor. Onun yorumlarına ihtiyacım var
Zaten kaliteli güçlü takımız böyle 2 oyuncu direk Avrupa seviyesine çeker leveliTorreira - Fofana
İlkay
Senin Türkçen benim Türkçe'min önünde diz cöker tövbe isterSana 1 haber vereyim ben reis sen Türkçe'yi unutmuşsun yav![]()
Sağ beke senaya birde kanata iyi bir oyuncu bitti gittiZaten kaliteli güçlü takımız böyle 2 oyuncu direk Avrupa seviyesine çeker leveli
Evet. Milli takım demek ruh demek. Ruhsuz herifler
Bende bunu anlamiyorum. Euro da iyi oynayan topcuyu zaten alamayiz, kötu oynayani napcaz? Hem bir suru topcu var milli takima secilmeyen onlara salca olabiliriz
Bu euro tipki gecen sene suudi arabistan gibi bahane olarak sunulacak bize
@Recep Timur tokmagina kuvvetCeza verilmeyecegini bilsem şuan sana cok klas kufurler edebilirim
Ama ceza veriyorlar. Recep peşimde
febe'yi bu kadar takip eden biri için aşağıdaki instagram paylaşımını gözden kaçırmanıza şaşırdım.Talisca'nın bu sezon Süper Lig'e geleceğini tahmin ediyom Ya Fb'ye ya bizim takıma transfer olur.Büyük ihtimalle Fb'ye transfer olur..
Elimizde var bir tane ama gitmesi için çok uğraş sarf eden transfer manyağı şımarık taraftarımız var maalesef.Bariz eksiklerin yanında 10 g 10 a yapacak esaslı bir kanat oyuncusu ihtiyacımız da bulunmaktadır.
Kendisini senin koruman olarak tanimliyor.@Recep Timur tokmagina kuvvet
Belki sular soğur ikna edilir... 15 m euro'ya gitse kazandıracağı hiçbir şey yok aksine yabancı ve yerli sorunu yaşıyoruz umarım bir yol bulunur.Elimizde var bir tane ama gitmesi için çok uğraş sarf eden transfer manyağı şımarık taraftarımız var maalesef.
Muradım her daim feneri takipler.febe'yi bu kadar takip eden biri için aşağıdaki instagram paylaşımını gözden kaçırmanıza şaşırdım.
Ekli dosyayı görüntüle 246240
yine eylül başında transferin son gününde yeni ndombeleleri bekleyeceğiz!!!

Fbli olduğumu düşünüyosan raporlarsın ki ben de seni kuş imasından dolayı raporladım inşallah ban yersinfebe'yi bu kadar takip eden biri için aşağıdaki instagram paylaşımını gözden kaçırmanıza şaşırdım.
Ekli dosyayı görüntüle 246240