Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
salı günü transfer bombaları patlayacak tadında bir açıklama yapmış dursun

Böyle hazırız, dünden planladık, salı uçaklar inecek gibi laflara karnımız tok... Söylemleri bırakın biraz icraat görelim lig biteli 1 hafta oldu daha transfer yok.

Dubois’in geçen sene başında da gönderilmesi yanlıştı.
Sonuçta sezonu sağ beksiz ve sol bek alternatifsiz ve hiç oynamayan Aurier’e maaş vererek tamamladık.
Bonservisi elimizde olan joker oyuncuyu bu sene kullanmakta fayda var.
Bazı önemli bölgelere bütçe ayırmak için elimizdeki oyunculardan da azami katkı almak şart.
ayrıca bu sezon barış alper'i de bek oynatmak saçmalığına maruz kalmayız umarım.

bence kendisi 1. tercih olarak tabiki kanat oyuncusu olarak değerlendirilmelidir, amaaa ikinci opsiyon olarak kesinlikle icardi'nin alternatifi olmalıdır.

zaten muhtemelen eu24'te santrafor oynayıp bu dediğim yere gelinecektir.

bu yüzden dubois'i kadroda tutmanın ysbsncı kontenjanı açısından bir sakıncası olmayacaktır.

Sol bek için Ocak ilk hafta bitirmek üzereyiz dedi zar zor Şubat ayında indirdik. Başkanın şu ana kadar 1 tane söylemi vaktinde gerçekleştiği olmadı o yüzden gerçekçi bakarsak Eylül 2'yi beklemek lazım.

ben Köhn'e hala güveniyorum . çalışmayan ortasaha varken bek olarak oyun kurmasını falan bekledi millet. topla dalsın gitsin beklentisi vardı.

herifin olayı kornerde sekerse köşede şutta bekliyor , oun dışında dip çigiye koşu atıyor. ama az yaptı defansif kaza gelmesin diye başımıza.
Ortalama oynadı bazı maçlarda iyi bazı maçlarda dağınık, ligde çok sıkıntı değil ama CL ya da Avrupa Ligi’nde cezayı keserler Karagümrük ve Fener maçındaki gibi oynarsa pat diye 3-4 yersin.

Ortalama oynadı bazı maçlarda iyi bazı maçlarda dağınık, ligde çok sıkıntı değil ama CL ya da Avrupa Ligi’nde cezayı keserler Karagümrük ve Fener maçındaki gibi oynarsa pat diye 3-4 yersin.
diyorum ya ama ortasahayada çok bağlı - adam hem ofans yapsın isityoruz hem geride full duvar kademe bekliyoruz 80 metrede 90 dk nasıl oynarki adam.

biraz oranın düzensiz olması sıkıntı bana göre.

Tostos ağabey transferler gecikince cüzdanından bankalar birliğinden çıkıyoruz o yüzden gecikmeler yaşanıyo vs. şeyleri içeren kağıdı çıkartıp konuşma yapacaksın gibi duruyo

Taraftara transfer konusunda erkenden iddialı laflar etmemek gerekiyor.
Sonra transferlerin gecikmesiyle biriken stres ve öfke kendilerine misliyle sirayet ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt