- 31 Ağustos 2021
- 69.359
- 49.660
- 3.258
Erden Timur'un 6 aylık çalışması sonucuna hazırsınız tabi..
onun gibi kontrat yapında görelim bakalım.1 -2 falsosu haricinde batıracak kontrat hiç yapmadı adam 2 senedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ateşi yaktı başkanım
Siz kimsinizBiletini kestik renktas.
ayrıca bu sezon barış alper'i de bek oynatmak saçmalığına maruz kalmayız umarım.Dubois’in geçen sene başında da gönderilmesi yanlıştı.
Sonuçta sezonu sağ beksiz ve sol bek alternatifsiz ve hiç oynamayan Aurier’e maaş vererek tamamladık.
Bonservisi elimizde olan joker oyuncuyu bu sene kullanmakta fayda var.
Bazı önemli bölgelere bütçe ayırmak için elimizdeki oyunculardan da azami katkı almak şart.
Ortalama oynadı bazı maçlarda iyi bazı maçlarda dağınık, ligde çok sıkıntı değil ama CL ya da Avrupa Ligi’nde cezayı keserler Karagümrük ve Fener maçındaki gibi oynarsa pat diye 3-4 yersin.ben Köhn'e hala güveniyorum . çalışmayan ortasaha varken bek olarak oyun kurmasını falan bekledi millet. topla dalsın gitsin beklentisi vardı.
herifin olayı kornerde sekerse köşede şutta bekliyor , oun dışında dip çigiye koşu atıyor. ama az yaptı defansif kaza gelmesin diye başımıza.
Cimbom old boys grubuyuz.Siz kimsiniz
diyorum ya ama ortasahayada çok bağlı - adam hem ofans yapsın isityoruz hem geride full duvar kademe bekliyoruz 80 metrede 90 dk nasıl oynarki adam.Ortalama oynadı bazı maçlarda iyi bazı maçlarda dağınık, ligde çok sıkıntı değil ama CL ya da Avrupa Ligi’nde cezayı keserler Karagümrük ve Fener maçındaki gibi oynarsa pat diye 3-4 yersin.
Dur ağam yapmaTostos ağabey transferler gecikince cüzdanından bankalar birliğinden çıkıyoruz o yüzden gecikmeler yaşanıyo vs. şeyleri içeren kağıdı çıkartıp konuşma yapacaksın gibi duruyo