- 22 Ağustos 2010
- 32.756
- 37.523
- 3.033
west ham, aston villa vb gibi epl'in orta sıralarındaki sıradan takımlarından nefret ediyorum. sırf ligin gücü ile hayvani bütçeye sahip olup şımarıkça 30-40 sıkıyorlar sağa sola.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En az 35
Ateşi yaktı başkanım
Eyübun tutan haberini görmedim , ocakta lukakuyu baglamistik Eyüp abime goreeyüp yıldız kim eyüpspor'un duyumcusu mu?
tanerim eyüp yıldızı paylaşmasak mı allah 1 dese 02ç olur bu adam
3+1'miArkadaşlar daybala ho
Eyübun tutan haberini görmedim , ocakta lukakuyu baglamistik Eyüp abime gore
Hadi la ordan-Burhan Can Terzi: “Galatasaray, transferde bu sefer işi sıkı tutuyor.. Sağ bek ve box to box kaliteli bir orta sahayı kampa yetiştirecek.”
“Galatasaray, iyi bir teklif gelmesi halinde Zaha ve Tete’yi elden çıkarma kararı aldı.”
"Ben Galatasaray'da gönderilecek oyuncular sonrası transferde düğmeye basılır diye tahmin ediyordum ama kulüptekiler, 'Transferi erken bitirmeliyiz, geçen sene gibi son dakikaya bırakmamak gerekiyor' dediler. Galatasaray kampa transferleri yetiştirmek istiyor."
Bilgi geldiBonus lafını duyduğum an kanım çekiliyor. Bonus monus yok kardeşim trink parası olan varsa gelsin. Yoksa gölge etmesin.
Yanlış hesaplar yapılıyor. Mertens ve Ziyech kaldı, Zaha ve Dubois de kalsın diyenler var.
Muslera, Nelsson, Davinson, Köhn, Torreira, İcardi kalacak. Mesela Nelsson-Davinson dan gidenin yerine yenisini almak zorundasın; Emin ilk stoper yedeği olarak onların yerini dolduramaz.
Zaha ve Dubois de kalsın kalmasına ama toplam 10 ediyor. Sorsam, aynı kişiler 2, 6-8, 10 ve yedek santrfor için de mutlaka yabancı alınsın isterler; hatta yabancı kanat isteyen bile var. Nasıl olacak?
Ben söyleyeyim;
Sağbek: Zeki, Bünyamin, Ahmet Oğuz vs
6-8: Gökhan Gül (Beğendiğim biri, başka var mı?)
10: Berkay Özcan, Emre Akbaba (Yazıcı olmayacağı için başka da isim gelmedi aklıma; ha tabii Kerem A. var bir de)
Yedek santrfor: Eren Yardımcı, Bertuğ
Bunlar veya muadillerinden seçin alın ikisini!..Şampiyonluk formülünü hap olarak sundum size; ben daha ne yapayım?!..