Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
west ham, aston villa vb gibi epl'in orta sıralarındaki sıradan takımlarından nefret ediyorum. sırf ligin gücü ile hayvani bütçeye sahip olup şımarıkça 30-40 sıkıyorlar sağa sola.

eyüp yıldız kim eyüpspor'un duyumcusu mu?

Ne olur bu sefer hiçbir yönetici transferler kampa yetişecek falan diye demeç vermesin.
Bizde transferler hep sona bırakılır, kulüp kültürümüze aykırı :rolleyes:

İngiltere'de kadroda düşünülmeyen piyasa değeri yüksek 1-2 oyuncuyu transferin bitimine 3 gün kala getirmeyiz umarım.

-Burhan Can Terzi: “Galatasaray, transferde bu sefer işi sıkı tutuyor.. Sağ bek ve box to box kaliteli bir orta sahayı kampa yetiştirecek.”

“Galatasaray, iyi bir teklif gelmesi halinde Zaha ve Tete’yi elden çıkarma kararı aldı.”

"Ben Galatasaray'da gönderilecek oyuncular sonrası transferde düğmeye basılır diye tahmin ediyordum ama kulüptekiler, 'Transferi erken bitirmeliyiz, geçen sene gibi son dakikaya bırakmamak gerekiyor' dediler. Galatasaray kampa transferleri yetiştirmek istiyor."

Yanlış hesaplar yapılıyor. Mertens ve Ziyech kaldı, Zaha ve Dubois de kalsın diyenler var.

Muslera, Nelsson, Davinson, Köhn, Torreira, İcardi kalacak. Mesela Nelsson-Davinson dan gidenin yerine yenisini almak zorundasın; Emin ilk stoper yedeği olarak onların yerini dolduramaz.

Zaha ve Dubois de kalsın kalmasına ama toplam 10 ediyor. Sorsam, aynı kişiler 2, 6-8, 10 ve yedek santrfor için de mutlaka yabancı alınsın isterler; hatta yabancı kanat isteyen bile var. Nasıl olacak?

Ben söyleyeyim;

Sağbek: Zeki, Bünyamin, Ahmet Oğuz vs

6-8: Gökhan Gül (Beğendiğim biri, başka var mı?)

10: Berkay Özcan, Emre Akbaba (Yazıcı olmayacağı için başka da isim gelmedi aklıma; ha tabii Kerem A. var bir de)

Yedek santrfor: Eren Yardımcı, Bertuğ

Bunlar veya muadillerinden seçin alın ikisini!..Şampiyonluk formülünü hap olarak sundum size; ben daha ne yapayım?!..

-Burhan Can Terzi: “Galatasaray, transferde bu sefer işi sıkı tutuyor.. Sağ bek ve box to box kaliteli bir orta sahayı kampa yetiştirecek.”

“Galatasaray, iyi bir teklif gelmesi halinde Zaha ve Tete’yi elden çıkarma kararı aldı.”

"Ben Galatasaray'da gönderilecek oyuncular sonrası transferde düğmeye basılır diye tahmin ediyordum ama kulüptekiler, 'Transferi erken bitirmeliyiz, geçen sene gibi son dakikaya bırakmamak gerekiyor' dediler. Galatasaray kampa transferleri yetiştirmek istiyor."
Hadi la ordan :)

1- muslera
2- sanchez/nelsson (biri gider)
3- sağ bek
4- köhn
5- orta saha
6- torreira
7- ziyech
8- mertens
9- icardi
10- yedek forvet
11- mertens'in alternatifi
12- yedek kanat (zaha ? )

eldekileri satabileceğimiz kesin değil ama hadi sattık diyelim. böyle bir tablo olur son kertede.

dubois'e falan yer kalmaz.

Yanlış hesaplar yapılıyor. Mertens ve Ziyech kaldı, Zaha ve Dubois de kalsın diyenler var.

Muslera, Nelsson, Davinson, Köhn, Torreira, İcardi kalacak. Mesela Nelsson-Davinson dan gidenin yerine yenisini almak zorundasın; Emin ilk stoper yedeği olarak onların yerini dolduramaz.

Zaha ve Dubois de kalsın kalmasına ama toplam 10 ediyor. Sorsam, aynı kişiler 2, 6-8, 10 ve yedek santrfor için de mutlaka yabancı alınsın isterler; hatta yabancı kanat isteyen bile var. Nasıl olacak?

Ben söyleyeyim;

Sağbek: Zeki, Bünyamin, Ahmet Oğuz vs

6-8: Gökhan Gül (Beğendiğim biri, başka var mı?)

10: Berkay Özcan, Emre Akbaba (Yazıcı olmayacağı için başka da isim gelmedi aklıma; ha tabii Kerem A. var bir de)

Yedek santrfor: Eren Yardımcı, Bertuğ

Bunlar veya muadillerinden seçin alın ikisini!..Şampiyonluk formülünü hap olarak sundum size; ben daha ne yapayım?!..

Kampta zaha nın durumuna bakıldıktan sonra muhtemelen gitmesi istenir ama kim alır bilemiyorum elde patladı

Sağ bek ile orta sahaya mecbur yabancı alınacak ve kontenjan dolmuş olacak

Bu durumda 10 no , ikinci orta saha ve yedek santrafor yabancı olması hayal olacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt