- 26 Kasım 2012
- 185.538
- 258.054
- 5.998
Çay Tv gibi bir nöbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saha içinde takılmasından iyidirBarış fbli arkadaşlarıyla takılıyormuş milli takım kampında
Normal şartlarda o tekere TFF izin vermiyor diye bilirdikŞu son darbeleri geçelim rtaş o darbe 5.yıldız ve 25 e 19 ile olur ekonomik anlamda ifb gecen yılda batiyordu alinin tekerinde gidiyorlar işte.
Boey in o esnada nerede nasıl kaç kişiyle hangi tür programlara iştirak ettiğini biliyor muyuz?Sana katılmıyorum:yaz idmani olmazsa olmaz.hem birliktelik açısından , hemde fiziksel yeterlilik açısından.Bizde bir yaz kampı geçirse de görseydik!..
Şaka bir yana, hep yaz kampından bahsedilir de o kampların bir numarasını göremedim. Geçen yıl kampa katılmayan Sacha uçmuştu. Bu yılın ilk transferi olan Angelino da kamp geçirmesine rağmen bizdeyken futbolcuya benzemiyordu. Herifi geçen Roma' da yardırırken gördüm; üstelik sakatlık da geçirmişti orada. Davinson geldiğinde İngiliz atı gibiydi vs vs.
Takımda atletik performans antrenmanlarının yetersizliğine dair kuşkularım epeyce birikmiş durumda. Ekibin takviyeye ihtiyacı var sanki...
Sakatlık geçiren aylarca eski formunu bulamıyor, bkz Sezon başında sakatlığını atlatan Zaha, İcardi, Davinson, Abdülkerim. Allahtan fazla sayıda sakatlık olmadı. Angelino' yu Roma' da izleyince ve takımın yarısının derbide birebir mücadelelerde ezim ezim ezildiğini görünce var olan kuşkularım kuvvetlendi. Bir bilgim olduğundan değil, tahmin sadece...Boey in o esnada nerede nasıl kaç kişiyle hangi tür programlara iştirak ettiğini biliyor muyuz?Sana katılmıyorum:yaz idmani olmazsa olmaz.hem birliktelik açısından , hemde fiziksel yeterlilik açısından.
lukaku geliyorBaskan feci gaza getirdi
15 yıldır bu forumdayım ilk kez Hayri Cund'un avatarında Galatasaray ile ilgili bir şey gördüm
Efendim Hayri Bey
Efendim Hayri Bey
İyiyim saolun sagliginiza duaciyim siz nasilsiniz
İyiyim saolun sagliginiza duaciyim siz nasilsiniz