Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bizde bir yaz kampı geçirse de görseydik!..

Şaka bir yana, hep yaz kampından bahsedilir de o kampların bir numarasını göremedim. Geçen yıl kampa katılmayan Sacha uçmuştu. Bu yılın ilk transferi olan Angelino da kamp geçirmesine rağmen bizdeyken futbolcuya benzemiyordu. Herifi geçen Roma' da yardırırken gördüm; üstelik sakatlık da geçirmişti orada. Davinson geldiğinde İngiliz atı gibiydi vs vs.

Takımda atletik performans antrenmanlarının yetersizliğine dair kuşkularım epeyce birikmiş durumda. Ekibin takviyeye ihtiyacı var sanki...

Bizde bir yaz kampı geçirse de görseydik!..

Şaka bir yana, hep yaz kampından bahsedilir de o kampların bir numarasını göremedim. Geçen yıl kampa katılmayan Sacha uçmuştu. Bu yılın ilk transferi olan Angelino da kamp geçirmesine rağmen bizdeyken futbolcuya benzemiyordu. Herifi geçen Roma' da yardırırken gördüm; üstelik sakatlık da geçirmişti orada. Davinson geldiğinde İngiliz atı gibiydi vs vs.

Takımda atletik performans antrenmanlarının yetersizliğine dair kuşkularım epeyce birikmiş durumda. Ekibin takviyeye ihtiyacı var sanki...
Boey in o esnada nerede nasıl kaç kişiyle hangi tür programlara iştirak ettiğini biliyor muyuz?Sana katılmıyorum:yaz idmani olmazsa olmaz.hem birliktelik açısından , hemde fiziksel yeterlilik açısından.

ndombele >>> bjk ?

beşiktaş'ın teklifi sabahları 4 yumurtalı menemen + sınırsız çay ve günde 3 big mac menü

Boey in o esnada nerede nasıl kaç kişiyle hangi tür programlara iştirak ettiğini biliyor muyuz?Sana katılmıyorum:yaz idmani olmazsa olmaz.hem birliktelik açısından , hemde fiziksel yeterlilik açısından.
Sakatlık geçiren aylarca eski formunu bulamıyor, bkz Sezon başında sakatlığını atlatan Zaha, İcardi, Davinson, Abdülkerim. Allahtan fazla sayıda sakatlık olmadı. Angelino' yu Roma' da izleyince ve takımın yarısının derbide birebir mücadelelerde ezim ezim ezildiğini görünce var olan kuşkularım kuvvetlendi. Bir bilgim olduğundan değil, tahmin sadece...

bu sezon transferde geçen sene Zaha transferindeki gibi ilerlemeliyiz, ortalığı bulandırmadan şak diye kap gireceksin,

karda yürüyüp izimizi belli etmeyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt