- 28 Mayıs 2024
- 13
- 5
- 23
Mert Hakan'dan kimseye fayda gelmez bu saatten sonra. Mustafa Cengiz'i saygıyla anıyorum. Kendisi gereken cevabı zamanında vermiştir.mert hakan bjk diyorlar renktaş ne düşünüyorsun
nkfvas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mert Hakan'dan kimseye fayda gelmez bu saatten sonra. Mustafa Cengiz'i saygıyla anıyorum. Kendisi gereken cevabı zamanında vermiştir.mert hakan bjk diyorlar renktaş ne düşünüyorsun
Yav bu ne kadar saçma iş, niye devamlı limite takılan biz oluyoruz.aşağı yukarı 25 milyon euroluk bonservis lmitimz olacakmış + satış bonusların %30u
toplam 40 milyon euroluk bonservis limiti ile bir zahmet transferleri erkenden bitirin ya bir kerede zamanında yapın
Antalya tapusuyla mı vermiş bu adamı kiralık değil miydi yaw bu adam?Galatasaray, Gökdeniz Bayrakdar için Bodrumspor’a 2 milyon euro + Yusuf Demir’i (kiralık) teklif etti. (Kağan Dursun)
• Bodrumspor'un beklentisi 5 milyon euro
Yav bu ne kadar saçma iş, niye devamlı limite takılan biz oluyoruz.
Transferde ekstra bir plan yok bence Türkiye seviyesine düşecek isimli oyuncular sırayla üç büyüklere öneriliyordur kimin parası var kimin pozisyona ihtiyacı varsa o alıyordur. Fred bize de önerilmiştir 15 vermeyiz denmiştir muhtemelen verene gitti işte.
Limite takılma yokta oyuncu satmadan 25 milyon euro bonservis bütçesi daha ne olsun? Satışlarla 40-45 milyon euro bonservis gayet yeterli olmaz mı? Satışlardan kasıtta Tete, Zaha, Nelsson, Kerem A.Yav bu ne kadar saçma iş, niye devamlı limite takılan biz oluyoruz.
Yeterli veya değil tarafına bakmıyorum açıkçası. Tff tarafından limit baskısı yiyen biziz, uefa tarafından limit baskısı yiyen biziz. Aman dikkat edelim, aman bankalar birliği sözleşmesi. Bizden daha beter durumdakiler de parayı münasip yerlerine sürmesine rağmen hiç limit filan denmiyor..Limite takılma yokta oyuncu satmadan 25 milyon euro bonservis bütçesi daha ne olsun? Satışlarla 40-45 milyon euro bonservis gayet yeterli olmaz mı? Satışlardan kasıtta Tete, Zaha, Nelsson, Kerem A.