Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aşağı yukarı 25 milyon euroluk bonservis lmitimz olacakmış + satış bonusların %30u

toplam 40 milyon euroluk bonservis limiti ile bir zahmet transferleri erkenden bitirin ya bir kerede zamanında yapın

1.webp

dursun kenarda

Transferde ekstra bir plan yok bence Türkiye seviyesine düşecek isimli oyuncular sırayla üç büyüklere öneriliyordur kimin parası var kimin pozisyona ihtiyacı varsa o alıyordur. Fred bize de önerilmiştir 15 vermeyiz denmiştir muhtemelen verene gitti işte.

aşağı yukarı 25 milyon euroluk bonservis lmitimz olacakmış + satış bonusların %30u

toplam 40 milyon euroluk bonservis limiti ile bir zahmet transferleri erkenden bitirin ya bir kerede zamanında yapın
Yav bu ne kadar saçma iş, niye devamlı limite takılan biz oluyoruz.

Transferde ekstra bir plan yok bence Türkiye seviyesine düşecek isimli oyuncular sırayla üç büyüklere öneriliyordur kimin parası var kimin pozisyona ihtiyacı varsa o alıyordur. Fred bize de önerilmiştir 15 vermeyiz denmiştir muhtemelen verene gitti işte.

100%

Yav bu ne kadar saçma iş, niye devamlı limite takılan biz oluyoruz.
Limite takılma yokta oyuncu satmadan 25 milyon euro bonservis bütçesi daha ne olsun? Satışlarla 40-45 milyon euro bonservis gayet yeterli olmaz mı? Satışlardan kasıtta Tete, Zaha, Nelsson, Kerem A.

Boey geçen senenin transferi bu sene olmuyor diye bizi yerler sonuç hem bankalar birliğine bir faydası olmadı hem şampiyonluk yolunda eksik bırakıldık hem de yerine aldıkları adamın toplam 90 dakikası yok...

Transfer bütçemiz aşırı az gözüküyor.Tabii öyle çok para harcamak hem mümkün değil hem mantıksız ama 2 sene başarı üstüne 30a oyuncu satışı sonrası Bi sene de 50-60 harcamayi ben beklerdim şahsen, biraz daha risk almak gerekli olabilir bilmiyorum tabii çok büyük risk belki de geri dönüşsüz vs ama öyle bir şey beklerdim üstüne nelsson ve kerem de 10+ya gidecek deniyor şahsen ben yüksek bir meblag harcarız artık diye bekliyordum.

Limite takılma yokta oyuncu satmadan 25 milyon euro bonservis bütçesi daha ne olsun? Satışlarla 40-45 milyon euro bonservis gayet yeterli olmaz mı? Satışlardan kasıtta Tete, Zaha, Nelsson, Kerem A.
Yeterli veya değil tarafına bakmıyorum açıkçası. Tff tarafından limit baskısı yiyen biziz, uefa tarafından limit baskısı yiyen biziz. Aman dikkat edelim, aman bankalar birliği sözleşmesi. Bizden daha beter durumdakiler de parayı münasip yerlerine sürmesine rağmen hiç limit filan denmiyor..

Haberin kaynağı ne merak ediyorum ama 40-45 milyon euro bonservis bütçesini neden beğenilmedi tam olarak?

iyi futbolcu
futbolcularla anlaşablen hoca ile otomatikmen başarılı oluyorsun

real herzaman en iyi topçuları alıyor onun için winner oluyor

şifre iyi topçu almak başarı sadece iyi futbolcularla geliyor

iyi oynarmı acaba dediğin hiçbir topçuyla başarı yalalayamıyorsun

iyi topçu alın sayın yönetim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt