Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla Şampiyon olduktan sonra bu forumu keşfettim ve üye oldum.

İlkay'ın da Galatasaraylı olduğunu bildiğim için bu haberi görünce paylaşmak istedim. Belki daha fazla bilgisi olan birisi bizi aydınlatır diye. Niye insanların ters tepki verdiğini de anlayamadım.

Hos geldin renkdas, iyi forumlar.

Batshuayi boşta bonservis bedeli vermeden yedek forvet olarak fena durmuyor geçmiştede sarı kırmızı formalı görüntüleri var en azından bonservisi sağ bek, orta saha ve 10 numaraya aktaralım.

Batshuayi boşta bonservis bedeli vermeden yedek forvet olarak fena durmuyor geçmiştede sarı kırmızı formalı görüntüleri var en azından bonservisi sağ bek, orta saha ve 10 numaraya aktaralım.
5m istemiş diyen vardi. + İmza parasi. O paralara gitsin nerde oynuyorsa oynasin

Thurami mesela ikna edebiliyorsan vereceksin 20yi alacaksın zaten uzun vadede düzgün adam bulamazsan maliyeti daha fazla olacak.12-13e kumbediyi filan alacaksın mesela -isimler örnek tabii- ben hep ligin bayerni vs oluruz surdurulebilirligi sağlarız diye düşünürken her sene bütçe düşüyor.

Yeterli veya değil tarafına bakmıyorum açıkçası. Tff tarafından limit baskısı yiyen biziz, uefa tarafından limit baskısı yiyen biziz. Aman dikkat edelim, aman bankalar birliği sözleşmesi. Bizden daha beter durumdakiler de parayı münasip yerlerine sürmesine rağmen hiç limit filan denmiyor..
Bunun limitle değilde bütçe ile alakalı olduğunu düşünüyorum ki hiç oyuncu gitmedi diyelim sağ bek, orta saha, 10 no için 25 milyon euro sadece bonservis bütçesi gayet yeterli. Bunlara kanat, yedek forvet, yerli oyuncu eklediğimizde ki gidenler olunca 40-45 milyon euro bonservis harcaması gayet yeterli hayır 70-80 milyon euro harcayacağımız düşünmüyorduk herhalde.

Uzatma opsiyonları var galiba. FB resmen "uzatmıyoruz, defol git" demediği sürece bize imza atmaz. Hele Mourinho geldikten sonra zaten bekler kararını.

Uzatma opsiyonları var galiba. FB resmen "uzatmıyoruz, defol git" demediği sürece bize imza atmaz. Hele Mourinho geldikten sonra zaten bekler kararını.
Çift taraflıdır tek taraflı değildir tek olsa sezon bitmeden önce uzatırlardı böylesi bir performans sergileyen adamın sözleşmesini çok önce opsiyonu devreye sokup uzatırlardı.

Su Erden Timur bilmecesi ortadan kalksa bir.

Devam edip etmeyecegini aciklasin biz de önümüze bakalim.

Insallah devam eder tabii ama bu belirsizlik cok yoruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt