Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.155
- 76.218
- 4.218
Manchester'da ki performansı aldatıcı olur Fred'de oradan geldi ama hayvan gibi fark yarattı orada top oynayan kim varsa oynamayı unutuyor.Amrabattan cacık olmaz gibi Umut
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manchester'da ki performansı aldatıcı olur Fred'de oradan geldi ama hayvan gibi fark yarattı orada top oynayan kim varsa oynamayı unutuyor.Amrabattan cacık olmaz gibi Umut
Gelen paralar Bankalar Birliği anlaşması gereği onların hesabına gidiyor.bu arada satışın niye %30 kullanabiliyoruz bunu bilen varmı?
Sanki 1 hafta önce şampiyon olmamışız gibi dimiAbi bişey dicem niye herkes negatif basıyor şuan
Zaha'ya kimse 10 vermez, Oliveira'ya 5 vermez, Tete'ye 6-8 arası teklif gelir Zaniolo, Kerem, Nelsson 15 m euro katılıyorum.
Bu nasıl kötü kadro yav.30-35 m euro'ya şunu bari yapsınlar.
Muslera
Günay
Transfer(8 m euro) - Sanchez - Abdülkerim - Köhn
Dubois - Kaan Ayhan - Emin Bayram - Berkay (1.5 m euro)
Torreira - Amrabat(Zaniolo takası)
Berkan - Demirbay
Yunus - Transfer(10 m euro) - Barış
Yusuf(4.5 m euro) - Mertens - Oğuz(4.5 m euro)
Icardi
Transfer(5 m euro)
Erencan(2 m euro)
25 bütçeden bonservis limiti
zaniolo 15
zaha 10
tete 10
nelson 15
kerem 15
olivera 5
70 satış %30 21 milyon
45 milyon euro kadar bonservis limitimiz olacak
O kadar maaş alan adamı İngiltere'de vergilerle beraber 10 m euro maaş vermeleri lazım vermezler.zahaya verir inglizler nuggets onlar için
tete ve oliverada haklı olabilirsin
Dubois, Yunus, Emin seneye kalacakmış bugün söylendi.Bu nasıl kötü kadro yav.
İlk 11de yunus var yedeğine de çöp hususa 4,5 bons.
Barış 15 dün dinlense orta saha ve kantların boy ortalaması 1,10 falan.
12 yabancı hakkını da gidip dubois tenekesiyle de harcanmaz.
Mou'yu uzun zamandır beğenmiyorum ama mesele tam o da değil. Mou ile imzaladığın an Mendes ile de imzalamış oluyorsun. Ali ve Acun'a sokacakları kazıkları merak ediyorum.mourinho bok gibi hoca
avrupada ki çoğu yeni nesil topçu kendisnden nefret ediyor
bizim ft gibi bununda tembellik hastalığı başlamış antremanlra bile çıkmıyormuş yardımcı antrenörlere çalıştırıyormuş
official olduğuna göre rahat rahat yazabiliriz
iyi topçu almasını öğrendler bu seferde hocada sıçtılar
Performanstan ziyade aradığımız kan değil bence. Amrabat şut bile atamıyor. Torreira desen o da öyle. İki tane mücadele etsin diye adam koyarsan sonra ondekiler uğraşsın dursun bide formsuz bir maçlarına denk gelirsen avuclarsin paso berabere biter maçların. Hocanin sürekli demirbay oynatması bu yüzdendi bari şut falan atıyor arada denk getirir diyordur kesin içindenManchester'da ki performansı aldatıcı olur Fred'de oradan geldi ama hayvan gibi fark yarattı orada top oynayan kim varsa oynamayı unutuyor.
70lik adam satip 40lik alıyoruz burada bir matematik sorunu var.
İşte 10 numara çok skorer biri yapılır sezonda 20-25 gole katkı sağlayacak biri olur zaten stoperlerimizde bol bol skor yapıyor.Performanstan ziyade aradığımız kan değil bence. Amrabat şut bile atamıyor. Torreira desen o da öyle. İki tane mücadele etsin diye adam koyarsan sonra ondekiler uğraşsın dursun bide formsuz bir maçlarına denk gelirsen avuclarsin paso berabere biter maçların. Hocanin sürekli demirbay oynatması bu yüzdendi bari şut falan atıyor arada denk getirir diyordur kesin içinden
Mendesin elinde orta seviye çöp kim var diye bakmak lazimMou'yu uzun zamandır beğenmiyorum ama mesele tam o da değil. Mou ile imzaladığın an Mendes ile de imzalamış oluyorsun. Ali ve Acun'a sokacakları kazıkları merak ediyorum.
Onu plan olarak değil de limitlere göre söylediyse çokta düşünmeye gerek yok. Giden oyuncuların maaşları da düşüyor o işin içinde çok var. Mesela yine şu an limite dahil olmayan Play off oynayacağımız 5 milyon garanti + en kötü ihtimalle AL ile 10 milyon garanti. Onlarda ekle mesela limite Evren Göz'ün eklediğini pek sanmıyorum.bu arada satışın niye %30 kullanabiliyoruz bunu bilen varmı?
Dubois tekme tokat gönderilir. Okan hoca kalmasını istese bu sene kalırdı, ndombele için adamı gönderdik hemşerim bek yedeği yokken Ve 14 yabancı hakkımız varken.Dubois, Yunus, Emin seneye kalacakmış bugün söylendi.
Geçen sene mecburiyetten gitti bu sene başından itibaren kalması isteniyor.Dubois tekme tokat gönderilir. Okan hoca kalmasını istese bu sene kalırdı, ndombele için adamı gönderdik hemşerim bek yedeği yokken Ve 14 yabancı hakkımız varken.
Devre arası da ben geri gitcem diye baskı yapmayan adamı hoca tamamen sileli 6 ay falan olmuştur.