Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emin'e güvenmek daha mantıklı ve ideal olur.Bu arada Nelsson giderse (büyük ihtimal öyle gözüküyor) stopere de bir yabanci sart bence
Sanchez sakatliktan bayagi mac kacirdi bu sene
Tecrübeli kasar bir stoper fena olmaz oraya
Ziyech ve Zaha konusunda tam olarak katılmıyorum çünkü ikiside takıma tam uyum sağlayamamasına rağmen ligde toplam 15 gol attılar ve minimum 10-12 puana etkileri oldu. Takımla 1 sezon geçirip uyumlarını arttırmış ve kamp yapmış versiyonlarını görmeye değer olduğunu düşünüyorum. Ziyech ve Zaha'dan Oğuz ve Yusuf Sarı için vazgeçilmez renktaş bu nokta bence çok net.Ziyech, Zaha, Tete muhtemelen 1 tanesi zar zor kadroda kalır bunlar giderse konuşulan isimlere bakarsak yabancıdan ziyade yerli olacak.
Bu sene Ziyech istediği kadar gol atsın oynanan oyun kalitesinde takım geçen senenin çok gerisideydi sadece skor yapmak işleri çözmüyor.
Barış ve Mertens'in ekstrem 4 aylık katkısı olmasa şampiyonluğun "Ş" harfinden bile bahsedemezdik yatıp kalkıp 2 adamı sırtımızda taşımamız lazım.
Bu sene Barış geçen sene Kerem şampiyonluğun anahtar oyuncularıydı yerli diye küçümsediğimiz adamlar takımı sırtlarında taşıdılar.
ben kafamda sağ bek ve orta saha ile ilk 11'e 9 yabancı + mertens'e alternatif + yedek forvet + bir yabancı kanat diye kuruyorum. davinson/nelsson'dan birini uğurladım. ziyech'i tuttum.Oğuz Aydın- Kerem yerine rotasyona girer. Ziyech gitmezse yabancı ekstra kanat alınmaz o kontenjan yedek santraforda kullanılır ki mantıklı olur gibi. Mertens'te rotasyon da desek o da ileri hücum her yerinde oynayabiliyor sonuçta
bence de değişecekyababncı kuralı 12 olmaz değişir kesin.
Her yabancı 11 düşünülemez kesinlikle Dubois + Mertens jokerimiz olmalı...Dubois iyi bir kamp geçirip takımda kalması tercihimizdir
yababncı kuralı 12 olmaz değişir kesin.
Hahaha
Kendi oyuncularınızı boklamak yerine destek olmayı deneyin hani taraftarsınız ya.
GS arması taşıdığı sürece destek olacaksınız, onu taşıyamıyorsa zaten ayrılır. FM oynamıyorsunuz, kontratı feshet diyerek bedavaya da gönderemiyorsunuz zira en umulmadık oyuncular dahi para kazandırabilir e.g. jose rodriguez a.k.a yar…k gibi topçu