Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaleci

Muslera
Günay
Jankat

Sağbek

wan bissaka
kaan

sağstoper

sanchez
emin
metehan

solstoper

abdulkadir
emirhan

solbek

tsimikas
köhn

6 no

torreira
amrabat
berkan

8 no

thuram
kerem d
genç scout transferi (kuzeyli olabilir)

10 no

ilkay
mertens

sağaçık

ziyech
yunus
oğuz

solaçık

barış
beste
gökdeniz

forvet

icardi
cenk
düşük bütçeli genç azman bir scout forveti

şöyle bir kadro oluşturulmalı

Ziyech, Zaha, Tete muhtemelen 1 tanesi zar zor kadroda kalır bunlar giderse konuşulan isimlere bakarsak yabancıdan ziyade yerli olacak.

Bu sene Ziyech istediği kadar gol atsın oynanan oyun kalitesinde takım geçen senenin çok gerisideydi sadece skor yapmak işleri çözmüyor.

Barış ve Mertens'in ekstrem 4 aylık katkısı olmasa şampiyonluğun "Ş" harfinden bile bahsedemezdik yatıp kalkıp 2 adamı sırtımızda taşımamız lazım.

Bu sene Barış geçen sene Kerem şampiyonluğun anahtar oyuncularıydı yerli diye küçümsediğimiz adamlar takımı sırtlarında taşıdılar.
Ziyech ve Zaha konusunda tam olarak katılmıyorum çünkü ikiside takıma tam uyum sağlayamamasına rağmen ligde toplam 15 gol attılar ve minimum 10-12 puana etkileri oldu. Takımla 1 sezon geçirip uyumlarını arttırmış ve kamp yapmış versiyonlarını görmeye değer olduğunu düşünüyorum. Ziyech ve Zaha'dan Oğuz ve Yusuf Sarı için vazgeçilmez renktaş bu nokta bence çok net.

Oğuz Aydın- Kerem yerine rotasyona girer. Ziyech gitmezse yabancı ekstra kanat alınmaz o kontenjan yedek santraforda kullanılır ki mantıklı olur gibi. Mertens'te rotasyon da desek o da ileri hücum her yerinde oynayabiliyor sonuçta
ben kafamda sağ bek ve orta saha ile ilk 11'e 9 yabancı + mertens'e alternatif + yedek forvet + bir yabancı kanat diye kuruyorum. davinson/nelsson'dan birini uğurladım. ziyech'i tuttum.

kanat rotasyonum da b.alper/yabancı ve ziyech/yunus oldu. oğuz'u isterim ama tete'de arayıp bulamadığımız adam eksiltme yönü sağlam bir oyuncuya hayır demezdim açıkçası.

Dubois konusunda boşa konuşmaya gerek yok herkes aynı haberi giriyorsa plan bellidir kadroda kalır.

Dubois iyi bir kamp geçirip takımda kalması tercihimizdir
Her yabancı 11 düşünülemez kesinlikle Dubois + Mertens jokerimiz olmalı...

Yerli sağ ve sol bek alternatifleri piyasada yok Bünyamin Balcı ya da Levent Mercan gibileri almaktansa Dubois ikisini birden yedeklesin.

Kendi oyuncularınızı boklamak yerine destek olmayı deneyin hani taraftarsınız ya.

GS arması taşıdığı sürece destek olacaksınız, onu taşıyamıyorsa zaten ayrılır. FM oynamıyorsunuz, kontratı feshet diyerek bedavaya da gönderemiyorsunuz zira en umulmadık oyuncular dahi para kazandırabilir e.g. jose rodriguez a.k.a yar…k gibi topçu

Kendi oyuncularınızı boklamak yerine destek olmayı deneyin hani taraftarsınız ya.

GS arması taşıdığı sürece destek olacaksınız, onu taşıyamıyorsa zaten ayrılır. FM oynamıyorsunuz, kontratı feshet diyerek bedavaya da gönderemiyorsunuz zira en umulmadık oyuncular dahi para kazandırabilir e.g. jose rodriguez a.k.a yar…k gibi topçu

dubois kötü oyuncu
öyle bir planarı varsa çabuk bu plandan vazgeçsinler

Transferde düğmeye basacak her şey hazırmış, düğmeye kimin basacağı belli olunca basılacakmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt