Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30-35 m euro'ya şunu bari yapsınlar.

Muslera
Günay

Transfer(8 m euro) - Sanchez - Abdülkerim - Köhn
Dubois - Kaan Ayhan - Emin Bayram - Berkay (1.5 m euro)

Torreira - Amrabat(Zaniolo takası)
Berkan - Demirbay

Yunus - Transfer(10 m euro) - Barış
Yusuf(4.5 m euro) - Mertens - Oğuz(4.5 m euro)

Icardi
Transfer(5 m euro)
Erencan(2 m euro)​
Bu nasıl kötü kadro yav.

İlk 11de yunus var yedeğine de çöp hususa 4,5 bons.

Barış 15 dün dinlense orta saha ve kantların boy ortalaması 1,10 falan.
12 yabancı hakkını da gidip dubois tenekesiyle de harcanmaz.

Bu nasıl kötü kadro yav.

İlk 11de yunus var yedeğine de çöp hususa 4,5 bons.

Barış 15 dün dinlense orta saha ve kantların boy ortalaması 1,10 falan.
12 yabancı hakkını da gidip dubois tenekesiyle de harcanmaz.
Dubois, Yunus, Emin seneye kalacakmış bugün söylendi.

mourinho bok gibi hoca

avrupada ki çoğu yeni nesil topçu kendisnden nefret ediyor 😂

bizim ft gibi bununda tembellik hastalığı başlamış antremanlra bile çıkmıyormuş yardımcı antrenörlere çalıştırıyormuş

official olduğuna göre rahat rahat yazabiliriz

iyi topçu almasını öğrendler bu seferde hocada sıçtılar
Mou'yu uzun zamandır beğenmiyorum ama mesele tam o da değil. Mou ile imzaladığın an Mendes ile de imzalamış oluyorsun. Ali ve Acun'a sokacakları kazıkları merak ediyorum.

Manchester'da ki performansı aldatıcı olur Fred'de oradan geldi ama hayvan gibi fark yarattı orada top oynayan kim varsa oynamayı unutuyor.
Performanstan ziyade aradığımız kan değil bence. Amrabat şut bile atamıyor. Torreira desen o da öyle. İki tane mücadele etsin diye adam koyarsan sonra ondekiler uğraşsın dursun bide formsuz bir maçlarına denk gelirsen avuclarsin paso berabere biter maçların. Hocanin sürekli demirbay oynatması bu yüzdendi bari şut falan atıyor arada denk getirir diyordur kesin içinden

Performanstan ziyade aradığımız kan değil bence. Amrabat şut bile atamıyor. Torreira desen o da öyle. İki tane mücadele etsin diye adam koyarsan sonra ondekiler uğraşsın dursun bide formsuz bir maçlarına denk gelirsen avuclarsin paso berabere biter maçların. Hocanin sürekli demirbay oynatması bu yüzdendi bari şut falan atıyor arada denk getirir diyordur kesin içinden
İşte 10 numara çok skorer biri yapılır sezonda 20-25 gole katkı sağlayacak biri olur zaten stoperlerimizde bol bol skor yapıyor.

bu arada satışın niye %30 kullanabiliyoruz bunu bilen varmı?
Onu plan olarak değil de limitlere göre söylediyse çokta düşünmeye gerek yok. Giden oyuncuların maaşları da düşüyor o işin içinde çok var. Mesela yine şu an limite dahil olmayan Play off oynayacağımız 5 milyon garanti + en kötü ihtimalle AL ile 10 milyon garanti. Onlarda ekle mesela limite Evren Göz'ün eklediğini pek sanmıyorum.

Dubois, Yunus, Emin seneye kalacakmış bugün söylendi.
Dubois tekme tokat gönderilir. Okan hoca kalmasını istese bu sene kalırdı, ndombele için adamı gönderdik hemşerim bek yedeği yokken Ve 14 yabancı hakkımız varken.
Devre arası da ben geri gitcem diye baskı yapmayan adamı hoca tamamen sileli 6 ay falan olmuştur.

Dubois tekme tokat gönderilir. Okan hoca kalmasını istese bu sene kalırdı, ndombele için adamı gönderdik hemşerim bek yedeği yokken Ve 14 yabancı hakkımız varken.
Devre arası da ben geri gitcem diye baskı yapmayan adamı hoca tamamen sileli 6 ay falan olmuştur.
Geçen sene mecburiyetten gitti bu sene başından itibaren kalması isteniyor.

Limitler için şampiyonlar ligine kalırsak o kadar bonservis harcayabiliriz 2 Eylül'ü beklemek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt