Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mourinho bok gibi hoca

avrupada ki çoğu yeni nesil topçu kendisnden nefret ediyor 😂

bizim ft gibi bununda tembellik hastalığı başlamış antremanlra bile çıkmıyormuş yardımcı antrenörlere çalıştırıyormuş

official olduğuna göre rahat rahat yazabiliriz

iyi topçu almasını öğrendler bu seferde hocada sıçtılar

Her sene mesela gariban mantalitesiyle derdim işte aynı mevkide iki tane iyi ve maliyetli oyuncuya gerek yok filan ama artık ondan da vazgeçtim sürekli yok kanat beke geçer stoper orta saha filan olur saçma sapan şeyler yaşıyoruz.Artik anasını satayım umurumda bile değil gerekirse yığılma olsun her mevkiide orta sahada torreira-bentancur-Thuram-Demirbay filan aynı anda olsun

Haberin kaynağı ne merak ediyorum ama 40-45 milyon euro bonservis bütçesini neden beğenilmedi tam olarak?
Ortala eli ayağı düzgün oyuncular 15 milyon Euro’dan başlıyor.
Mbappe‘yi ayarlasan geliyorum dese imza parasını verip alamıyorsun bu hesaba göre.
Ondan sonra da fenerin isteğiyle menajerlikle olan maddeler(menajerlere açıklanan ücretlerin açıklanması, menajer ücretlerinin %10u geçememesi ve menajer ücretlerinin ödenmemesi halinde puan silme gibi cezalar) bir bir kalkıyor.

Bunun limitle değilde bütçe ile alakalı olduğunu düşünüyorum ki hiç oyuncu gitmedi diyelim sağ bek, orta saha, 10 no için 25 milyon euro sadece bonservis bütçesi gayet yeterli. Bunlara kanat, yedek forvet, yerli oyuncu eklediğimizde ki gidenler olunca 40-45 milyon euro bonservis harcaması gayet yeterli hayır 70-80 milyon euro harcayacağımız düşünmüyorduk herhalde.
Dediğim şey farklı renktaş. Ben yetmez demedim, hocasına 20m euro veren rakibin için limit denmiyorken, batık durumda olan küçük rakibin 10-12m euroları saçıyorken birilerinin çıkıp bu sezon milyon eurolar kazanmış Galatasaray'ın limiti şu demesi rahatsız edici. Fazlasıyla yapay ve art niyetli bir söylem.

40-45 milyona Senaya- Oğuz Aydın- Frenrup- Rieder veya Rafa- yedek santrafor- yedek Türk sol beki Ziyech giderse bir de onun yerine kanat lazım olur. Yetmez mi bu bonservis bedeli?

Şampiyonalar ligindeki muhtemel güncel rakiplerimiz kim oldu şimdi

Dinamo Zagreb, Kızılyıldız, Paok, Maccabi ve Ferrncvaros. Son üç takım diğer turları geçmek zorundalar. Young boys ve Karabağ takımları da var üstümüzde. Az da olsa seri başı olma şansımız da var bu takımların çoğu elenirse önceden

30-35 m euro'ya şunu bari yapsınlar.

Muslera
Günay

Transfer(8 m euro) - Sanchez - Abdülkerim - Köhn
Dubois - Kaan Ayhan - Emin Bayram - Berkay (1.5 m euro)

Torreira - Amrabat(Zaniolo takası)
Berkan - Demirbay

Yunus - Transfer(10 m euro) - Barış
Yusuf(4.5 m euro) - Mertens - Oğuz(4.5 m euro)

Icardi
Transfer(5 m euro)
Erencan(2 m euro)​

Dediğim şey farklı renktaş. Ben yetmez demedim, hocasına 20m euro veren rakibin için limit denmiyorken, batık durumda olan küçük rakibin 10-12m euroları saçıyorken birilerinin çıkıp bu sezon milyon eurolar kazanmış Galatasaray'ın limiti şu demesi rahatsız edici. Fazlasıyla yapay ve art niyetli bir söylem.

1 sponsor bulup sırtına yükleriz, sıkma canını knk

yapmadığımız şey değil :d

Zaniolo işini hiç zorlamaya ve uzatmaya gerek yok pres futbolu oynayacaksak Amrabat'la takaslayıp kamp döneminde takımla olmasını sağlayalım 2 Eylül'e kadar beklenmez.

25 bütçeden bonservis limiti

zaniolo 15
zaha 10
tete 10
nelson 15
kerem 15
olivera 5

70 satış %30 21 milyon

45 milyon euro kadar bonservis limitimiz olacak

Yabancidan ziyade yerli istediklerimizi hemen toplamamiz lazim. Mourinho falan yerli herifleri izleyene kadar imza attirirsak avuclarlar sonrasında

25 bütçeden bonservis limiti

zaniolo 15
zaha 10
tete 10
nelson 15
kerem 15
olivera 5

70 satış %30 21 milyon

45 milyon euro kadar bonservis limitimiz olacak
Zaha'ya kimse 10 vermez, Oliveira'ya 5 vermez, Tete'ye 6-8 arası teklif gelir Zaniolo, Kerem, Nelsson 15 m euro katılıyorum.

bu arada satışın niye %30 kullanabiliyoruz bunu bilen varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt