Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.040
- 10.342
- 2.413
Bizim limit 25 ise fenerinki kac?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlara limit yok, limite takılmak istemeyen hiçbir zaman takılmaz arka yollardan dolaşır yine çözer.Bizim limit 25 ise fenerinki kac?
60Bizim limit 25 ise fenerinki kac?
mrb.Şampiyonalar ligindeki muhtemel güncel rakiplerimiz kim oldu şimdi
Ortala eli ayağı düzgün oyuncular 15 milyon Euro’dan başlıyor.Haberin kaynağı ne merak ediyorum ama 40-45 milyon euro bonservis bütçesini neden beğenilmedi tam olarak?
17'sine hiçbir şey demem ama n'olur beleş salsınlar isteyene de Halil dönmesin. Saha içini geçtim kenarda bile dursa bir şekilde enerjisini emiyor takımın.
Dediğim şey farklı renktaş. Ben yetmez demedim, hocasına 20m euro veren rakibin için limit denmiyorken, batık durumda olan küçük rakibin 10-12m euroları saçıyorken birilerinin çıkıp bu sezon milyon eurolar kazanmış Galatasaray'ın limiti şu demesi rahatsız edici. Fazlasıyla yapay ve art niyetli bir söylem.Bunun limitle değilde bütçe ile alakalı olduğunu düşünüyorum ki hiç oyuncu gitmedi diyelim sağ bek, orta saha, 10 no için 25 milyon euro sadece bonservis bütçesi gayet yeterli. Bunlara kanat, yedek forvet, yerli oyuncu eklediğimizde ki gidenler olunca 40-45 milyon euro bonservis harcaması gayet yeterli hayır 70-80 milyon euro harcayacağımız düşünmüyorduk herhalde.
Play-off eşleşmelerinde Shaktar'dan kurtulduk. Muhtemel adaylardan birisi Ferencvaros oldu.
@Melih Sönmez Win-win![]()
Şampiyonalar ligindeki muhtemel güncel rakiplerimiz kim oldu şimdi
Dediğim şey farklı renktaş. Ben yetmez demedim, hocasına 20m euro veren rakibin için limit denmiyorken, batık durumda olan küçük rakibin 10-12m euroları saçıyorken birilerinin çıkıp bu sezon milyon eurolar kazanmış Galatasaray'ın limiti şu demesi rahatsız edici. Fazlasıyla yapay ve art niyetli bir söylem.
Amrabattan cacık olmaz gibi UmutZaniolo işini hiç zorlamaya gerek yok pres futbolu oynayacaksak Amrabat'la takaslayıp kamp döneminde takımla olmasını sağlayalım 2 Eylül'e kadar beklenmez.
Zaha'ya kimse 10 vermez, Oliveira'ya 5 vermez, Tete'ye 6-8 arası teklif gelir Zaniolo, Kerem, Nelsson 15 m euro katılıyorum.25 bütçeden bonservis limiti
zaniolo 15
zaha 10
tete 10
nelson 15
kerem 15
olivera 5
70 satış %30 21 milyon
45 milyon euro kadar bonservis limitimiz olacak