Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
24 Haziran trasnfer açılışıymış

@Dursun Özbek

alayım d.günü hediyemi ilk günden. teşekkürler.

Elimizde büyük şans var kullanabilirsek. Yapmamız gereken orta sahaya 8 ve 10 pozisyonun 2 güçlü isim iyi bir sağ bek 2 kanat ve 1 yedek forvet. Satış potansiyelimiz çok yüksek.

Kerem : 15 milyon euro
Nelsson : 15 milyon euro
Tete : 8 milyon euro
Zaha : 5 milyon euro
Zaniolo : 20 milyon euro

43 milyon euroluk bi satış şansımız var ki bunlar çok rahat elde edilecek rakamlar. Sağ bek için Sugawara ismini gördüm çok heyecanlandım keşke olsa 8-9 arası biter Fofanada 15e bitecekse daha 20 milyonumuz olur temizinden. Hemde şu 2 isimle takım dinamiğini 10x yukarı çekersin.

----------Muslera------
Sugawara---Davinson--Apo--Köhn

-----Torreira-----Fofana----
Barış------Transfer------Transfer
----------İcardi-------

Yedekte Mertens,Ziyech,Dubois yabancı olarak durur. Dubois hem sağ bek hem sol bek yedekler. Haricinde oyuna müdahale konusunda türk olarak Berkan,Emin Bayram,Yunus Akgün,Demirbay,Kaan gibi Türk oyuncularda bulunur.

Yapmamız gereken ilk 11 için 4 nokta atışı transfer santrafor noktasına iyi bi Türk oyuncu mecburen. Veya Duboisten vazgeçip sağ sol bek yedekleyecek Türk alıp yabancı yedek almak

İlkay Türk sayılıyor. Eyüp ne alaka, o zaten yerli.

Demirbay 2017 gibi MT oynadığı için kontenjandan 2 sene daha yerli, sözleşmesi bitince yabancı sayılacak.

Abi Cenk zaten 3. Forvet olacak ne bekliyorsun veya daha öncede sordum önerin nedir yerli, uygun ve görece fayda alabileceğin?

Kanat rotasyonuna gelince bu adamlar gitmediği sürece nitelik, nicelik vs bir önemi yok ne düşündüğümüzün kanat alınmayacaktır zira zibille var performans noktasında zaten hoca karar verir ama şu an sayısal olarak fazlası ile var. Morutan'in sakat olduğunu biliyorum ama ne zaman döneceğini belli değil diye hala bizim oyuncumuz ise durumunu değiştirmiyor yani kurtulması gerekilen biri olarak görülüyorsa bile gönderemeyecegimiz aşikar zaten rotasyon şişik, üstüne hala bunlar gitmeden kanat transferi düşünmek obezlikten fazlası. He şu şu gitsin başka adam alınsın fikri ok zaten tartışılabilir ama mevcutta durum bu.
3. Forvete 2m maas vericen he bravo sana.

Bu kamadan ne cakalmis

Screenshot_2024-06-02-11-48-34-858.webp

Fofana,Thuram falan buralara düşmez epl yaparlar bence listede bile yoktur bu isimler

Bizim alabileceğimiz epl in suyunu çıkardığı oyuncular

Partey,Hojbjerg,amrabat falan gerçekçi hedefler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Futbol nöbeti başlamadı - burda konuşuyoruz die buraya koyayım dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt