Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün buradan bir renktaş ile bunu tartışmıştık. Takımımızda zaten hem K. Demirbay hem Eyüp olduğu için kendisinin sayılmayacağından bahsetmişti.
Birazdan 30 olur
Birazdan 30 olur
Birazdan 30 olur
3. Forvete 2m maas vericen he bravo sana.Abi Cenk zaten 3. Forvet olacak ne bekliyorsun veya daha öncede sordum önerin nedir yerli, uygun ve görece fayda alabileceğin?
Kanat rotasyonuna gelince bu adamlar gitmediği sürece nitelik, nicelik vs bir önemi yok ne düşündüğümüzün kanat alınmayacaktır zira zibille var performans noktasında zaten hoca karar verir ama şu an sayısal olarak fazlası ile var. Morutan'in sakat olduğunu biliyorum ama ne zaman döneceğini belli değil diye hala bizim oyuncumuz ise durumunu değiştirmiyor yani kurtulması gerekilen biri olarak görülüyorsa bile gönderemeyecegimiz aşikar zaten rotasyon şişik, üstüne hala bunlar gitmeden kanat transferi düşünmek obezlikten fazlası. He şu şu gitsin başka adam alınsın fikri ok zaten tartışılabilir ama mevcutta durum bu.
sıcak bakmıyorum o isme açıkçası - gene çok falza oynamadı sayılır.Arsenal fofoyu istiyorsa bizde onlardan parteyi isteyelim
tecavüzcü mü alacezArsenal fofoyu istiyorsa bizde onlardan parteyi isteyelim
10,4 milyon brüt pound = 6,6 milyon net € ediyor. Adam 31 yasina giriyor ve halen tecavüzden mahkemelik olmustu diye iceri alinabilir.sıcak bakmıyorum o isme açıkçası - gene çok falza oynamadı sayılır.