Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalan değil benim de aklıma o geldi Gökhanım Yalnız bu tarz statik ağır ön liberoların burada konuşulması beni çok üzüyor. Gerçeklik payı varsa da, biz hala daha akıllanmamış ve menajerlerin avucunun içindeyiz demektir.

Daha eylül ayına kadar kırk tane orta saha ve sağ bek ismi duyacağız r’daş bu işin sonu vecino ile bitmese bari

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Amrabat iyi oyuncu. Defansif ve fiziksel özellikleriyle güç sağlar ama ihtiyacımız olan tip bu değil. Merkeze Fofana veya o özellikte delici dinamik adam lazım.

Torreira zaten skor katkısı düşük aynı şekilde Amrabatında yok denecek kadar az ikisi merkezde belki mücadele ve defansif yönde sağlam oyun vaadi bulundursada fazla kısır kalırız skor yönünde

Erden’in bırakacağını ocaktan beri söylüyordum da yine de beklenen kötü bir an gelmedikçe hep bir umut oluyordu.

Yolu açık olsun, bu ayrılık başka ayrılıkları da tetiklerse şaşırmayacağım. Kendisinin arkasından sallayan başkanla kimse çalışmak istemez.

Sırf pres yapıyor diye Lucas’ı önde oynatmak da saçma. Sonra orta ikiliden skor alamıyoruz diye ağlanacak.

Demirbay 13 skor katkısı verdi mesela bu sene, önemli bir katkıydı, Amrabatla Lucas toplasan veremez bu katkıyı, işte o zaman da ileri 4lüye kalır her şey.

Fofana çok daha makul olur. Monaco’da Zakaria ve Camara ile 3lü oynadıkları var, Minamino önde, bu üçün ikisi arkada ikili oynamışlıkları da var. Çok daha yönlü bir oyuncu.
Toreirayı biraz araştırdım

Xhaka elneny genduzi ceballos
Partey kondogbia llorente koke saul herrera
Amrabat pulgar castrovilli duncan bonaventura
Sergio midsjo berkan demirbay ndombele

Bu oyuncularla beraber oynamış bu zamana kadar

Arsenal,atl ve fio dönemini bilmiyorum sen az çok biliyosundur şu oyuncuyla iyi ikili olmuştu diyebileceğimiz biri oldu mu içlerinde

Acaba sorun toreiradamı

Değilse yanına alacağımız profil için yukarıda ki liste bize ışık tutabilir

Erden’in bırakacağını ocaktan beri söylüyordum da yine de beklenen kötü bir an gelmedikçe hep bir umut oluyordu.

Yolu açık olsun, bu ayrılık başka ayrılıkları da tetiklerse şaşırmayacağım. Kendisinin arkasından sallayan başkanla kimse çalışmak istemez.
Yapılan kotratlari ve rio rezidans'in bitmemesini erden timur'a atıyormuş sanki kendisi başkan ve hicbirsey bilmiyor gibi.

Fofana, Euro 2024 te kendi kalesine gol, kırmızı kart falan görse bari piyasası düşmesi lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erden Timur görevi bıraktığı an benim için biter. Böyle kritik dönemde keyfine göre bırakıp giden bir daha hiç gelmesin. Başkanlık hayali falan da kurmasın.

(Başka bir durum varsa da çıkıp açık açık anlatsın herşeyi)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu tarz konuşmaları görünce daha da bırakmak istiyordur muhtemelen.

7/24 vaktini Galatasaray’a ayıracak sonra adama denilmedik laf kalmayacak, bırakınca da hain olacak.

Keyfine göre bırakıp gidiyormuş, ne kadar kolay sallamak ya. Erden olmasa rüyanda görürdün son iki senedeki şampiyonlukları. Biraz saygı duymayı bilin.

Toreirayı biraz araştırdım

Xhaka elneny genduzi ceballos
Partey kondogbia llorente koke saul herrera
Amrabat pulgar castrovilli duncan bonaventura
Sergio midsjo berkan demirbay ndombele

Bu oyuncularla beraber oynamış bu zamana kadar

Arsenal,atl ve fio dönemini bilmiyorum sen az çok biliyosundur şu oyuncuyla iyi ikili olmuştu diyebileceğimiz biri oldu mu içlerinde

Acaba sorun toreiradamı

Değilse yanına alacağımız profil için yukarıda ki liste bize ışık tutabilir
Atleti dönemi ile Fio dönemi sıfır ama bir ara Genduzi ile oynuyorlardı önde de Mesut, ama sanırım 352 gibi bir şeydi

Xhaka ile üçlü de yapıyorlardı ama sorun Torreira değil bence, Avrupa seviyesinde orta sahayı bizim kadar boş bırakan az takım var, City gibiler de stoperlerle +1 sokuyorlar 3lü oynamak yerine.

Atleti dönemi ile Fio dönemi sıfır ama bir ara Genduzi ile oynuyorlardı önde de Mesut, ama sanırım 352 gibi bir şeydi

Xhaka ile üçlü de yapıyorlardı ama sorun Torreira değil bence, Avrupa seviyesinde orta sahayı bizim kadar boş bırakan az takım var, City gibiler de stoperlerle +1 sokuyorlar 3lü oynamak yerine.
Torreira bize gelmeden önce baya düşüşte miydi? Fofana , thuram Amrabat vs torreirdan çok iyi oyuncu mu ki almak imkansız deniyor ?

Elimizde büyük şans var kullanabilirsek. Yapmamız gereken orta sahaya 8 ve 10 pozisyonun 2 güçlü isim iyi bir sağ bek 2 kanat ve 1 yedek forvet. Satış potansiyelimiz çok yüksek.

Kerem : 15 milyon euro
Nelsson : 15 milyon euro
Tete : 8 milyon euro
Zaha : 5 milyon euro
Zaniolo : 20 milyon euro

43 milyon euroluk bi satış şansımız var ki bunlar çok rahat elde edilecek rakamlar. Sağ bek için Sugawara ismini gördüm çok heyecanlandım keşke olsa 8-9 arası biter Fofanada 15e bitecekse daha 20 milyonumuz olur temizinden. Hemde şu 2 isimle takım dinamiğini 10x yukarı çekersin.

----------Muslera------
Sugawara---Davinson--Apo--Köhn

-----Torreira-----Fofana----
Barış------Transfer------Transfer
----------İcardi-------

Yedekte Mertens,Ziyech,Dubois yabancı olarak durur. Dubois hem sağ bek hem sol bek yedekler. Haricinde oyuna müdahale konusunda türk olarak Berkan,Emin Bayram,Yunus Akgün,Demirbay,Kaan gibi Türk oyuncularda bulunur.

Yapmamız gereken ilk 11 için 4 nokta atışı transfer santrafor noktasına iyi bi Türk oyuncu mecburen. Veya Duboisten vazgeçip sağ sol bek yedekleyecek Türk alıp yabancı yedek almak

kimse zanioloya su an 20 vermez gibi

Yok mu şöyle kelepir fiyata Kyle Walker fiziğinde, Cafu zekasında bir sağ bek?

Torreira bize gelmeden önce baya düşüşte miydi? Fofana , thuram Amrabat vs torreirdan çok iyi oyuncu mu ki almak imkansız deniyor ?
Oyuncu kalitesi ile sahada verdikleri farklı şeyler.

Torreira Arsenal’deki ilk sezonu sonrası hype’ını kaybetmişti, gittiği her yerde sıla sorunu çekiyor diye Arsenal salmak istedi, kelepire düştü o yüzden ve talibi azdı.

Fofana, DK’da Fransa kadrosunda olup oynayan adam hala istikrarlı. Amrabat desen o da DK ile iyice hype yaptı hala çıkışta sayılır. Thuram’ı pek bilmesem de o da yükseliştedir muht

Torreira Fio ile toparlasa da Fio da onu almayınca iyice dibe düşmüş noktadaydı.

1717323425436.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt