Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse abi herkes işine baksın koca 3 ay var. Her gün duyum adına farklı götten uydurma hikayeleri dinleyerek koca yazı harcamaya gerek yok.
Erden varken bile umut ettiğimiz şeylerin olması ağustosun ortasımı bulduğunu düşününce oluruna bırakmak en iyisi,

Sanmıyorum ama Fofan olasılığı varsa zorlanmadı ama bana kalırsa olmayacak bir isim ve vakit böyle olmayacak isimlerle ziyan edilecek gibi maalesef..

Sağ bek olarak Kopenhag'dan Jelert'e ne dersiniz. Bence gayet iyi oyuncu ve bizim rahatlıkla transfer edebileceğimiz bir profil..

Erden Bey'in yolu açık olsun Galatasaray'da herkesin yeri dolmuştur onun da dolacaktır en kötü ihtimalle kendi yerini yine kendisi dolduracaktır.
İstese de istemese de Galatasaray'ın önümüzdeki 15-20 yılı içerisinde belirli periyotlarda Galatasaray'ın içerisinde olacaktır. Şimdilik yolu açık olsun diyelim.

Şenlik dağıldı bir acı yel kaldı bahçede yalnız
O mahur beste çalar Müjgan'la ben ağlaşırız
Gitti dostlar şölen bitti ne eski heyecan ne hız
Yalnız kederli yalnızlığımız da sıralı sırasız
O mahur beste çalar Müjgan'la ben ağlaşırız

Şu tarz konuşmaları görünce daha da bırakmak istiyordur muhtemelen.

7/24 vaktini Galatasaray’a ayıracak sonra adama denilmedik laf kalmayacak, bırakınca da hain olacak.

Keyfine göre bırakıp gidiyormuş, ne kadar kolay sallamak ya. Erden olmasa rüyanda görürdün son iki senedeki şampiyonlukları. Biraz saygı duymayı bilin.

Erden Timur’u sezon başından en çok destekleyenlerden birisiyim. Suyun karşı tarafı 45M€’ya Mourinho’yu getirdi, daha sınırsız bütçeyle transferler de yapacaklar! Arkana 35 milyon taraftarı almışken çıkıp sıkıntını söyle ortalığı yakalım Bu paraların hesabını soracağımız yerde, Yalı Çocuğu ve Acun Ilıcalı’nın olduğu bir yapıda bizi bırakıyorsun. Biz burada çoğu zaman hem içeriyle hem dışarıyla savaştık. Bir Galatasaraylı, Galatasaray için görevden ve savaştan kaçmaz. Savaşsa savaş diyen, geri adım atacak adımımız yok diyen Erden Timur !

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ilk 11leri kuralım
IMG_5750.webp

Sportif direktör falan alınmamalı.

Okan’ı pasifize etmekten başka işe yaramaz bu iş.

Takım planlamasını sportif direktöre bırakamazsın bu ülkede, hoca listesini yapar ilgili ekiplerle, transfer sorumlusu da transferi yapar.

Erden Timur’u sezon başından en çok destekleyenlerden birisiyim. Suyun karşı tarafı 45M€’ya Mourinho’yu getirdi, daha sınırsız bütçeyle transferler de yapacaklar! Arkana 35 milyon taraftarı almışken çıkıp sıkıntını söyle ortalığı yakalım Bu paraların hesabını soracağımız yerde, Yalı Çocuğu ve Acun Ilıcalı’nın olduğu bir yapıda bizi bırakıyorsun. Biz burada çoğu zaman hem içeriyle hem dışarıyla savaştık. Bir Galatasaraylı, Galatasaray için görevden ve savaştan kaçmaz. Savaşsa savaş diyen, geri adım atacak adımımız yok diyen Erden Timur !

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
35 milyon taraftar tam olarak ne işe yarıyor açıklar mısın? Ona edilen tehdite karşı naptı mesela? Erden’i tek kişi savundu o da Icardi, başka tek kişi yok sesini duyurup savunabilen. Statta bile doğru düzgün tepki gelmedi taraftardan. Taraftarın sevgisiyle manevi destek oluyor en fazla, icraate dökülemiyor.

Tüm seçim propagandasında ekran yüzü yaptığın adamı sonra ince ince silmeye çalışırsan niye senle çalışmak istesin? Cebinden verdiği paralara girmiyorum bile, 2 yıldır maaş sorunu yaşamadıysak onun sayesindedir.

Kendi başına olsa savaşır ama öyle kongre ortamında ben olsam ben de savaşmam, kim ön plana çıksa bunu yapıyorlar çünkü bunların derdi başka. Mevcut kongre yapısı değişmediği sürece de bunlarla baş edilemez, Mustafa Cengiz sadece köfteler dedi diye 2 kere ibra etmediler adamı intikam için, buranın düzeni böyle/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt