Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ajax Trabzonspor'da bile süre almayan Ahmetcan Kaplan'a 9.5 m euro'yu çıkarıp vermedi mi kaldı ki Sanchez'in 9 m euro alınması büyük başarıdır 40-50 m euro'ları görmüş bir stoperden bahsediyoruz.

Belçika liginde gayet iyi süreler alıp başarılı oldu ondan öncesi takımın performansı ve sonrası takımın performansı arasında siyahla beyaz arasında fark vardı.

Artık şu ön yargılar kırılsın Barış için 2 sene önce neler deniyordu şimdi 30 m euro deniyor başlığa girip okumanı tavsiye ederim.
Ametcan gayer süre alıyordu. Biz hiç oynatmadık, as düşünmüyoruz. Ahmet sakatlık vs derken formayı aldı. Muhtemelen 4.stoper olmaya gelecek oyuncu.
Ha teklif varsa dediğim gibi o paralara çoktan satmıştık.

Geçen sene de aynı muhabbeti yaptılar parasızlıktan oyuncu alamadığımız yerde ne hikmetse satmadık kiraladık.

Amrabati alacağıma çok ciddiyim Okay yokuşlu alirim hem Türk hem benzer yapida o da al gülüm ver gülüm oynar maliyeti de az olur

Yav bunun gibi yalan makinası da yok ha.
9 milyona sanzhezin alındığı yerde 10 milyonluk teklife çoktan uğurlamıştık.

Oynatıp parlatamadığın adamdan kaç bekliyormuşuz ki. Geçen sene de 8 milyonluk teklif vardı güya
Verebilirler. Potansiyeli çok yüksek 21 yaşında.

Artık 5 10 m Eurolar çok sıradan paralar oldu. Dövizin enflasyonu son 5 senede çok yükseldi.

Yav bunun gibi yalan makinası da yok ha.
9 milyona sanzhezin alındığı yerde 10 milyonluk teklife çoktan uğurlamıştık.

Oynatıp parlatamadığın adamdan kaç bekliyormuşuz ki. Geçen sene de 8 milyonluk teklif vardı güya
Yunus’a falan da böyle diyorlardı. 500 kiralama+10 satın alma teklif gelmiştir, bu da böyle haber yapıyordur. Bunlar Villa’nın Zani’yi satın alacağını söylerken bonservis veremediklerini ben söylüyordum. Bir halt bildikleri yok genel anlamda. 50 tane kriterli şartlı satın alma teklif yapıp , böyle haberlere konu oluyor işte.

Manchester United'ın özgüven yerlerde Rashford bile kendini bitiriyor ilk çıkış yaptığı senelerin aksine o da ciddi anlamda geriledi.

Geçen sene fener o takımdan Fred'i aldı ki şu an açık ara en iyi oyuncuları haline geldi oradaki performanslarına çok takılmamak lazım.
Ne yaparsak yapalım bu adamın maliyeti 12 milyonu geçecektir.
6-8e getirirsek kimse zaten ses etmez. Buraya da gelmek isteyeceğini düşünmüyorum açıkcası. 10 milyon üstü bir adama verebileceksek o isim konusunda şüphe duymayacağımız ve dikine işleyecek bir herif olmalı.

Ametcan gayer süre alıyordu. Biz hiç oynatmadık, as düşünmüyoruz. Ahmet sakatlık vs derken formayı aldı. Muhtemelen 4.stoper olmaya gelecek oyuncu.
Ha teklif varsa dediğim gibi o paralara çoktan satmıştık.

Geçen sene de aynı muhabbeti yaptılar parasızlıktan oyuncu alamadığımız yerde ne hikmetse satmadık kiraladık.

Bu nasil mantik tam anlamadim. Sen büyük takim olarak mesela genc oyuncu kiralik yollarsan ve cocuk orda cosarsa, onun degeri senin takiminda oynayamadi diye düsük mü kalmali?

Su cocuk Juve'de hic oynayamadi ama simdi PL'den ve Leverkusen, Dortmund gibi ilgi var. Devre arasi araplar 30 önermis satmamis Juve.

Juventus'da oynamadi diye Juventus 10 milyona razi mi olmali?

Bct ye göre amrabat listenin 4. Sırasındaymış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Doğru fakat yakında limitler açıklanacak yine Şampiyonlar ligi gruplarına kalmamız durumunda böyle bir isim gündeme gelmeye başlar 1 ay sonra bu dediğim haber düşmeye başlar.
Valla gruplar da garanti değil geçen seneden daha güçlü rakipler var öyle laylaylom yaparlarsa ara transfer dönemine benzemez iş taraftar ham yapar yönetimi

6-8e getirirsek kimse zaten ses etmez. Buraya da gelmek isteyeceğini düşünmüyorum açıkcası. 10 milyon üstü bir adama verebileceksek o isim konusunda şüphe duymayacağımız ve dikine işleyecek bir herif olmalı.
Bonservis vermeyeceğiz ki Zaniolo takası olur zaten limitlere yansıması olmayacağı için oluru var gönül daha üst seviyeleri ister ama limit işi sorun olacak.

İmza+kaşe. 6-8m a Amrabat gelse sesimi cikarmam. Torreira bile o fiyatlara geldi. Hele hele zaniolo takas falan ağır kazık yeriz

Bonservis vermeyeceğiz ki Zaniolo takası olur zaten limitlere yansıması olmayacağı için oluru var gönül daha üst seviyeleri ister ama limit işi sorun olacak.
Ağır kazik yeriz be Umut. Zaniolo=Amrabat+5-10m deseler tamam derim de kafa kafaya takasta sicirtan bir iş olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt