Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa için iyi bir 6 no düşünülebilir bu seneki Kaan - Toreira düzeni gibi ancak bence bize lazım olan pas yeteneği iyi tempolu komple bir 8 numara. Toreira 6 no da kalmalı. Torenin skor katkısı düşük. Hele ki Süper Ligde Tore +6 numara gereksiz kere gereksiz. Bu 6 numara bence ne Amrabat ne de artık düşüşte olan Casemiro olmalı. Genç bir Scout transferi olmalı.

Ayrıca Dayı'nın da çabucak yabana atılmaması gerektiğini düşünüyorum. Dayı iyi bir pasör 8 numara artı şutu da var. Berkan da bu sene mutlaka denklemde olmalı. Bu sene daha çok rotasyon yapmalıyız. Oyuncular bütün sezonu kaldıramıyor.
Torreiranin skor katkısı dusukte adam oraya buraya koşmaktan hücuma çıkamıyor. bizden önce florentinada 5 gol atmış mesela daha sert bir ligde.

Barış'a 25 milyon verilirse satılsa mutlu olurum ama daha azına değil. Gelen parayı iyi değerlendirirsek başka yere geçeriz ama Boey'den gelen para ne oldu belli olmadığı için oyuncu satarak gelen paraya da anlam yükleyemiyorum. 5 m Oğuz Aydın denenir, hala 20 m ile orta saha aranabilir mevcut bütçeden bağımsız ama bunu yapacak adamlar var mı yönetimde? 29+ birine 3+1 sözleşme, senelik 3 milyondan para çöp edilir gibi geliyor daha çok.

Bir yandan haksız değil TS maçı sonrası 11 devam etmeliydi bir süre
İstanbulspor maçında sonra 11 devam etti o gün sahada 1 tane olumlu işi yoktu eğer o gün Kerem maçı almasa kazanamıyorduk hatta o günden sonra 11 devam etse şampiyon filan olamazdık geçelim şu yıldız oyuncu sevdasını...

Torreiranin skor katkısı dusukte adam oraya buraya koşmaktan hücuma çıkamıyor. bizden önce florentinada 5 gol atmış mesela daha sert bir ligde.
Ben Toreira 'yı skorer Bi oyuncu olarak tanımlamıyorum tabii görmek lazım iyi bir 6 no ile neler yapar bilemem ama ben öyle bir özellik gözlemlemedim. Avrupa maçları ve zorluk derecesi yüksek olan maçlarda 8 oynayabilir oynadı da. Süper lig için bence olmaz. Mevkisinde kalsın biz her şeyi iyi yapan komple bir 8 alalım bence daha mantıklı. Tabi Okan hocamın değerlendirmesi çok daha önemli...

Evet ilk elenen Zaha oldu attığı mesajla bunu belli etti bakalım sırada kimler var. Tete ve Ziyech konusunu merak ediyorum.

Ben Toreira 'yı skorer Bi oyuncu olarak tanımlamıyorum tabii görmek lazım iyi bir 6 no ile neler yapar bilemem ama ben öyle bir özellik gözlemlemedim. Avrupa maçları ve zorluk derecesi yüksek olan maçlarda 8 oynayabilir oynadı da. Süper lig için bence olmaz. Mevkisinde kalsın biz her şeyi iyi yapan komple bir 8 alalım bence daha mantıklı. Tabi Okan hocamın değerlendirmesi çok daha önemli...
Boxtobox lazım hem defansif hem ofansif

İstanbulspor maçında sonra 11 devam etti o gün sahada 1 tane olumlu işi yoktu eğer o gün Kerem maçı almasa kazanamıyorduk hatta o günden sonra 11 devam etse şampiyon filan olamazdık geçelim şu yıldız oyuncu sevdasını...
Valla çok genel geçer konuşuyorsun bence :D Millet burda İlkay Griezmann falan kovalarken underrated adam alın diye kendimi paralıyorum günlerdir.

Ligin son haftalarına doğru oyuna bile girmediği maçlar oldu ki girdiğinde Fb ve Konya maçlarında en etkili isimdi bence

Zaha
Sahada kalmak yerine
İnstada kalıyor

Önümüzdeki sezon uğraşamayız
Güle güle dememiz gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt