Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Sanchez hariç tümünün ortak özelliği 0 bonservis li vede rakiplerin istediği oyuncular olmaları .bence bunun yerine öncelik 8 numara olmalıydı o günde bu günde.
Devre arası bile öncelik sol bek dedi, 3 ay bekledi,Avrupa'dan elendik öyle alındı. Halihazırda giden olmazsa 4 oyuncu lazım herkesin hemfikir olduğu:sağ bek, sekiz numara, on numara ve yedek forvet.4 ay beklemeyiz umarım.

Bay tothenham haberleri doğrumu acaba .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ambrabat yada casemiro gelirse Zaha kariyer sezonu yaşayabilir tabi önce icardiyle instada birbirini takip etmeli ve bencilligi atmalı ğzerinden konya maçında 2 gol daha atardı icardi zaha görmedi hiç

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zaha'yı Milli Takım'a da almıyorlar, sorun futbolculuğu değil, davranış biçimi. O yüzden ayrılmak en doğrusu.

Devre arası bile öncelik sol bek dedi, 3 ay bekledi,Avrupa'dan elendik öyle alındı. Halihazırda giden olmazsa 4 oyuncu lazım herkesin hemfikir olduğu:sağ bek, sekiz numara, on numara ve yedek forvet.4 ay beklemeyiz umarım.
Gerçekten şimdi hatırladım devre arası gerçekten çok bekledik , boeyi satmamıza rağmen, acaba Erden Timur sezon başından beri mi küskün diye akıllara gelmiyor değil

Abdülkerim en son satılacak oyunlardan biri. Miktardan bağımsız yabancı sınırı kalkmadığı sürece kalmalı. Emin Bayram için ise fazla hype var. 10m teklif varsa satılabilir.

Erden Timur artık başkanda olamaz

aday olduğu an
kaçtın diye vururlar kimse güvenmez

yazık etti kendine

ilk paragrafta saçmalıklar var

ama 2. paragrafta haklı

isteyen istediğini desin hatta başkanı bile dikkate almak zorunda değilsin bırak istediğini desin, ft ünal aysal birbirlerinden nefret ederek 2 yıl başarıdan başarıya koştu

sana dokunabilecek kimse yok kulüpte, bırakıp gitmek yakışmadı

Forumda camiamıza hakaretler saçan Ali Koç başlıkları açılsın mı, açılmasın mı referandumu isteriz.

1. Kerem demişsin de Barış' tan bahsetmemişsin. Angelino tutsa/Dubois kalsa/Sacha gitmese bek oynamayacaktı; Tete ve Ziyech düzenli oynasa sağ kanatta ihtiyaç duyulmayacaktı. Hatta adam gibi bir 6-8 alınmış olsa, Kaan bek olarak daha çok süre alacağı için orada ihtiyaç daha az olacaktı ki Barış' ın bekte başarılı olabileceğini de pek kimse beklemezdi. Adamın orijini net sol kanat/kanat forvet; başka mevkilerde oynamasının başlıca sebepleri, kötü kadro planlaması ve beklenmedik başka durumlar yani. Dolayısıyla gayet iyi, üstelik de yerli rotasyonun bulunduğu yere yüksek maliyetle transfer yapmak -isimden bağımsız- net hata oldu. Zaha daha çok süre alsa skor katkısı artardı ama bu formasyon ve kadro ile takım oyununu yükseltebilecek biri değil, olamayacak. Umarım kulüp için en iyi şartlarla mutlu olacağı bir yere gider.

2. 100 milyona da alsan, bir transferin tutmama ihtimali her zaman vardır, insan performansına yatırım yapıyorsun. Mesela birçok kişi gibi, üçlüye dönülmeyecekse Angelino' nun transfer edilmemesi gerektiğini söyleyenlerden olmama, hatta acaba üçlüye mi geçilecek diye hafiften umutlanmama rağmen, kötü performası sonrasında Angelino transferine pek laf etmedim...Ben de Breivik' i isteyenlerdendim ama o zaten Torreira' nın partneri olabilecek 6-8 değil. 8,5 numara diye tabir edilen, bize gelse Mertens pozisyonunda oynayacak bir futbolcu.

3. Szymanski' ye bayıldığımı söylemedim ama alınsaydı da kötü transfer olmaz, iyi de katkı verebilirdi. Erden Bey' in söylediklerinden anladığım, maaş talebi 2 milyonun altında olsa ve kulübü kira+ opsiyon formülünü kabul etse transferi gerçekleşecekmiş. Niye almadılar demiyorum, f/p yönüyle tercih edilmemiş olabilir, masadan kalkacak zamanı bilmenin önemli bir erdem olduğunu her daim söylerim. Ancak o olmadıysa, opsiyonla filan başka birinin bulunması gerekirdi. Dediğim gibi, koskoca futbol piyasasında adam mı kalmamıştı da Kerem' den 10 numara uydurulmaya çalışıldı?

4. Bu eleştirilerimin kime gittiğini halen de bilemiyorum doğrusu. Transferlere başından sonuna kadar hoca mı karar verdi? Onun belirledikleri arasından tercih mi yapıldı? Belirlenen adaylar arasından seçmesi mi istendi? ''Alıyoruz, ne dersin?'' diye usulen fikri mi soruldu? Yoksa Gardi' nin portföyündeki adamlar arasından mı tercihler yapıldı?

Erden Bey, transferlerle alakalı konuşmalarında sportif direktör ağzı kullanıyordu ki yapılan transferlerin tutması yahut tutmamasından bağımsız olarak söylüyorum; en başında futboldan anlamadığını söyleyen birinin transfer tercihlerinde nihai karar verici olmasını doğru bulmuyorum. Onun işi, belirlenen oyuncuları ikna etmek, kendisiyle ve kulübüyle pazarlıkları yürütmek olmalı ve bunu en iyi yapabilen adam olduğu konusunda zerre kuşkum yoktur...
Barış gibilere ne denirki, alabilir misin formayı alamazsın ama Barış sağda bence daha da iyidi. Hatta böyle yıldızların bazen Barış gibi cevherleri çıkarmaya katkısı oluyor ee Barış Ziyech oynarken de Zaha ile Kerem ne dese boş çünkü ikisi de iyidi. Keşke her yanlış transfer bize böyle bir denklem çıkarsa.

Valla tüm sorunlar orta saha kaynaklı, sonrası da Boey satışı ama direkt duyumum Dursun’un para harcanmasına izin vermediği yönünde o satış sonrası. Hem sağ hem sol bek konusu büyük hataydı devre arasında bunu Erden’e bağlamam ya da hocaya ya da başkasına, belli ki para harcatılmadı.

Transferleri kim istedi konusunda da ekip hocaya sunar ki ekibi Erden kurdu bence bunda sakınca yok ki çok fazla kişiyi kazandırdı kulübe 2 senede, Bülent Kalafat gibi analizciler vs de dahil. Sonrasında oyuncularda sıralama yapılır bu noktada başlar Erden Timur’un rolü, gider oyuncuyla görüşür ikna eder vs.

Anladığım kadarıyla Mata ve Icardi onun piyasadaki free oyuncular olduğu için seçimleriydi ama onlar da tabii ki Okan hoca onayıyla gelmişlerdir. Bu yaz eğer yapılanma özelinde şunu alalım deyip dayatma yaptıysa ki bunu gerçekten sanmıyorum ama hatalıdır. Ben onun rolünün kararlaştırılan oyuncular özelinde olduğunu düşünüyorum.

Ha Amrabat alıcaz diye son güne kadar bekleyelim deyip, o olmayınca alternatif Vecino’da kalmak ya da Dombele’ye gitmek de bir hata bu noktada ki zaten yaz döneminin en büyük fiyaskosu buydu. Muhtemelen iyi bir ders alınacak nokta oldu.

Burada bence geçici hamle olarak da Demirbay katılmıştı takıma, o profilde maliyette biri daha alınıp kapatılsa daha iyidi gibi gözüküyor şu an geriye bakınca ama o zaman da belki ağustosta biri çıkar fikri de oluştu, nihayetinde risk alındı ve sonuçta beklediğimiz çıkmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt