Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer konusunda çok da endişem yok

çok fark olacağını sanmıyorum

ama erden beyin asıl 2 başarısı vardı ki oralarda ne yapacağı asıl önemlisi o

floryadaki ortam ve sponsorluk gibi mali projeler
Katılıyorum transfer bir şekilde halledilir ama aile ortamını bozmak ne derece zarar verecek bekleyip görmek lazım Icardi'nin bile zorla kal dediği adamın etkisi görünenden fazladır.

E. Timur konusu bomboş konu. Süzen denen bir muhabirin sürekli ''f.t hocamızı yemeye çalısıyorlar'' geyiğiyle izleyici kasmasına benziyor. Giden gider, kalan kalır. Geçen sezonki kadar rezalet bir transfer sezonu geçirileceğini de sanmıyorum.

İmkanı olsa tominayı isterim ben cuk olacak isim oyun tarzı olarak

Vay be. Sezon resmen başlamadan bitti. Erden Timur'un gidişiyle birlikte yanlış ellere kaldık ve şampiyon daha Haziran ayında belli oldu. Bu sene Fener şampiyonluğu izlemek zorunda kalacağız.

Dursun Özbek sportif anlamda basarili olabilir onumuzdeki sezon.

Ama bu %90 eski aliskanliklarina geri donecegi gercegini degistirmez. Hatta zaten donmus oldugunu.

1. Mecidiyeköy projesi guya satildi ama akibeti belli diil.
2. Kemerburgaz halen bitmedi ve yeni sezona yetisecek gibi gorunmuyor.
3. Florya konusu zaten ayyuka cikti.

Akıl ve beceriden yoksun, hep birilerini yönetmek, birilerini memnun etmek, manipule etmek uzere kurulmus ayak oyunlariyla dolu, köhne kafalarin yonettigi bir donem bekliyor bizi, muhtemelen.

Bu surecin Okan Buruk’a ve futbolculara yansimasi da yuksek ihtimal ne yazikki.

Taraftar liseye ve genel kurula bir halt yapamaz haluk ve gokhan milletin ergenlerinin duygularından para topluyor ne yapacakmışta isyan ve dik baslılık yapacakmıs :asd: boş is

Muslera(1)
Transfer

Transfer(2) - Sanchez(3) - Abdülkerim - Köhn(4)
Dubois(5) - Nelsson(6) - Kaan - Berkay

Torreira(7) - Fofana/Amrabat/Thuram(8)
Berkan - Demirbay

Yunus - Transfer(9) - Barış
Yusuf Yazıcı - Mertens(10) - Oğuz

Icardi(11)
Depay(12)
Erencan

erden'i ligle alakalı açıklamalarda ararız.

arada bir balans ayarı çekiyordu. o tip adam yok bizde. dursun konuşamıyor zaten. diğerleri de etkisiz adamlar.

takımla ilişkisi de muazzamdı ama onu yapabilecek abdürrahim gibi adamlar da var.

transfer hususunda çok değişme olmayabilir. menajer ne önerirse işte

Boşta, yeni evlendi, gayet makul rotasyona alısın gayet iyi olur.

1717364022424.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt