Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.264
- 72.854
- 5.188
Topçudan anlıyor ergün ama sözleşme işi kesinlikle cimri birine bırakılmalıCenk Ergün'e hoş geldin diyelim gelir gelmez hemen Rafa'ya el atmış sözleşmeyi bir görelim.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topçudan anlıyor ergün ama sözleşme işi kesinlikle cimri birine bırakılmalıCenk Ergün'e hoş geldin diyelim gelir gelmez hemen Rafa'ya el atmış sözleşmeyi bir görelim.![]()
Aslında Dursun başkan tam cimri gözüküyor. Ama ölücü de olabilir sevgili başkanımız. O yüzden el atmıyor olabilirTopçudan anlıyor ergün ama sözleşme işi kesinlikle cimri birine bırakılmalı
Ona bırakırsak ölü eşek arar oAslında Dursun başkan tam cimri gözüküyor. Ama ölücü de olabilir sevgili başkanımız. O yüzden el atmıyor olabilir
yaparRafa Silva pres yapabiliyor mu mertens gibi
Fofana için bütün şartlar zorlanmalı
15M+ bonus + sonraki satıştan pay falan.
zor evet ama denemek lazım
Fofana gibi birini alsınlar 10 noya tam saha pres yaptırmak akıl işi değil, bu sefer kale önüne gelince güç kalmıyor adamlarda. Silva gibi bişey alırsak ziyech postalanıp sağ bay sola yine pırpır hareketli bişey alınmalı. Icardi ve 10 no böyle rahatlarRafa Silva pres yapabiliyor mu mertens gibi
Dybalaya girersen oğuz aydına girerlerDybalaya girdikkkkkk
![]()
![]()
dursun baba bombaları patlatacak
Bir önceki Şampiyonlar Ligi sezonunda Benfica estirirken Rafa makine gibiydi önde. Bu sezon çok izleyemedim ama düştüğünü sanmıyorum metrikleri fena durmuyor.Rafa Silva pres yapabiliyor mu mertens gibi
Bay kaliteyi postalaman hoş değilFofana gibi birini alsınlar 10 noya tam saha pres yaptırmak akıl işi değil, bu sefer kale önüne gelince güç kalmıyor adamlarda. Silva gibi bişey alırsak ziyech postalanıp sağ bay sola yine pırpır hareketli bişey alınmalı. Icardi ve 10 no böyle rahatlar
Konuşmuyosa neyin toplantısını yapacak kiKonusma ihtimali %1,3 falan