Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.149
- 76.213
- 4.218
Birazda umutla ilgilenin , durumu iyi değil gibi
Transferin en önemli bölgesine Berkan 11 deyip duruyordu![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birazda umutla ilgilenin , durumu iyi değil gibi
Transferin en önemli bölgesine Berkan 11 deyip duruyordu![]()
Bence eşinin saglık durumu ve aileyle ilgilenememesi işlerinin kotu gidişi nedeniyle bırakıyor ama en 1.cil sebep aile bana kalırsa.ben erden timurun camia içi siyasete gittiğini düşünmüyorum artık
dedim acaba şu gsyiadcılarlamı kavgalı
alakası yokmuş, dursunun elini öpüyordu en son kemerburgazda o da değldir
işleri iyi gitmiyor
bunlar acunla iyi arkadaşlar
bi anlaşma yaptılar kendi aralarında bunu rahat bırakacaklarına karşılık o da bıraktı işte
herife durmadan devlet!!!! mali denetmen yolluyormuş! kimin emriyle acaba!!!!?
camia içi bla bla da bahane oldu
çok saçma bu iş
ulan milyonlar arkanda milyonlar!
Metz küme düşmüş çocuğun kumaş iyi ama büyük takım kaldırabilir mi bilemedim. Yabancı sınırı olmasa düşünülebilirdi.
Metz küme düşmüş çocuğun kumaş iyi ama büyük takım kaldırabilir mi bilemedim. Yabancı sınırı olmasa düşünülebilirdi.
Mondragon?riberyde bize metzden gelmişti galiba
Noldu reis fb lukakuyu mu aldıİyi bari buradakiler hiç bir şeyin farkında değil.![]()
Bende böyle bi durum olduğunu düşünüyorum bu gökhanlar haluklar yalı evladı ve acunun azından sıkıp ortalık karıştırıyor bu adamlara hiç inanmıyorum bunlar masa başı asparagas haberler erdenle dursun başkanın arasında en ufak bir problem yok olsa belli olurdu zaten kendi ayrılmak istiyor adamın bende çok seviyorum ama gitti diye Karalar bağlayacak değiliz kimler geldi geçti yerleri doldu önemli olan uygun ismi bulmak ben dursun başkana güveniyorum sağlam Galatasaraylı olduğundan ve Galatasaray’ın menfaatlerine göre hareket edeceğinden şüphem yokben erden timurun camia içi siyasete gittiğini düşünmüyorum artık
dedim acaba şu gsyiadcılarlamı kavgalı
alakası yokmuş, dursunun elini öpüyordu en son kemerburgazda o da değldir
işleri iyi gitmiyor
bunlar acunla iyi arkadaşlar
bi anlaşma yaptılar kendi aralarında bunu rahat bırakacaklarına karşılık o da bıraktı işte
herife durmadan devlet!!!! mali denetmen yolluyormuş! kimin emriyle acaba!!!!?
camia içi bla bla da bahane oldu
çok saçma bu iş
ulan milyonlar arkanda milyonlar!
Voleybol milli maçı sonrası TRT ekranlarında bir takım görüntüler ekrana yansıyınca bir çok sporsever üyemiz maç konusuna maç bittikten sonra hücum ediverdi.Noldu reis fb lukakuyu mu aldı
Sana yazıklar olsun masonum!! İnan arkamdan bıçaklanmış gibi oldum bu postu okuyuncaAcun geldi Erden kaçtı !!!!
Püüüüğ yazıklar olsun!!!!
Gram sevgim saygım kalmadı benim
hadi abicim hemen bugün istifa et git
bizi satanı bizde satarız
çoçukca işler
Görmez olaydım yav keşke saf saf burada takılmaya devam etseydimVoleybol milli maçı sonrası TRT ekranlarında bir takım görüntüler ekrana yansıyınca bir çok sporsever üyemiz maç konusuna maç bittikten sonra hücum ediverdi.
Bu işler öyle gizli bir operasyondu.Ulan burada transfer kovalarken tum aksiyonu kaçırmısız puh abv
Yav yoklamayın gene ceza yicez bu kadar para harcanır mı tüm takım star.Griezmann'i yoklayin yaf... Hem 10 numara oynatirsin, hem de forvet alternatifi adam. Arkasina da alirsin o vakit Fofana'yi.
Sana yazıklar olsun masonum!! İnan arkamdan bıçaklanmış gibi oldum bu postu okuyunca
Ben de çok üzüldümçok sinirliyim trip attım erdene
kendimi terk edilmiş hissediyrum
yemeden çmeden kesildim
bugün çiğ börek yedim normalde 15-20 adet yerm bi oturuşda bugun 5 taneyi zor bitrdim
trnsferler bile umurumda değil