Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben erden timurun camia içi siyasete gittiğini düşünmüyorum artık

dedim acaba şu gsyiadcılarlamı kavgalı
alakası yokmuş, dursunun elini öpüyordu en son kemerburgazda o da değldir

işleri iyi gitmiyor
bunlar acunla iyi arkadaşlar
bi anlaşma yaptılar kendi aralarında bunu rahat bırakacaklarına karşılık o da bıraktı işte
herife durmadan devlet!!!! mali denetmen yolluyormuş! kimin emriyle acaba!!!!?

camia içi bla bla da bahane oldu
çok saçma bu iş
ulan milyonlar arkanda milyonlar!
Bence eşinin saglık durumu ve aileyle ilgilenememesi işlerinin kotu gidişi nedeniyle bırakıyor ama en 1.cil sebep aile bana kalırsa.

ben erden timurun camia içi siyasete gittiğini düşünmüyorum artık

dedim acaba şu gsyiadcılarlamı kavgalı
alakası yokmuş, dursunun elini öpüyordu en son kemerburgazda o da değldir

işleri iyi gitmiyor
bunlar acunla iyi arkadaşlar
bi anlaşma yaptılar kendi aralarında bunu rahat bırakacaklarına karşılık o da bıraktı işte
herife durmadan devlet!!!! mali denetmen yolluyormuş! kimin emriyle acaba!!!!?

camia içi bla bla da bahane oldu
çok saçma bu iş
ulan milyonlar arkanda milyonlar!
Bende böyle bi durum olduğunu düşünüyorum bu gökhanlar haluklar yalı evladı ve acunun azından sıkıp ortalık karıştırıyor bu adamlara hiç inanmıyorum bunlar masa başı asparagas haberler erdenle dursun başkanın arasında en ufak bir problem yok olsa belli olurdu zaten kendi ayrılmak istiyor adamın bende çok seviyorum ama gitti diye Karalar bağlayacak değiliz kimler geldi geçti yerleri doldu önemli olan uygun ismi bulmak ben dursun başkana güveniyorum sağlam Galatasaraylı olduğundan ve Galatasaray’ın menfaatlerine göre hareket edeceğinden şüphem yok

IMG_9801.jpeg

Bu arada şöyle bir şey söylemek istiyorum.

Cenk Ergün’e başta ben olmak üzere haklı olarak dehşet sallıyoruz ancak düşününce bu sene Ndombeleler Teteler 3M’den aşağı oynamadı. He bonservissiz geldiler kiralık geldiler. Ki bence bu euro kurunda takımdaki nerdeyse tüm yabancıların nasıl gelmiş olursa olsun kafadan 2.5m maaş ile gelmesi saçmalık.
Tutmazsa ya da bitikleşince gönderemiyorsun bkz Oliviera

Ama 7 senedir ekte de göreceğiniz kurduğu ortasahanın üstüne bir ortasaha da kuramadık. Ki Fernandonun tutarı hatırlamamakla beraber Ndiaye tarihimizdeki en yüksek 3 satıştan biri olduğu için zarar etmedik bildiğim kadarıyla.Belhanda’yı da Araplara 9-10’a kitlememize Terim 2 kere mani oldu.

Erden Bey’i takdir eden biri olarak tüm problem bu getirdiği adamlara bonservis vermemiş ya da kiralık gelmiş olması mı onu çözemedim.

Griezmann'i yoklayin yaf... Hem 10 numara oynatirsin, hem de forvet alternatifi adam. Arkasina da alirsin o vakit Fofana'yi.

Sana yazıklar olsun masonum!! İnan arkamdan bıçaklanmış gibi oldum bu postu okuyunca

çok sinirliyim trip attım erdene
kendimi terk edilmiş hissediyrum
yemeden çmeden kesildim
bugün çiğ börek yedim normalde 15-20 adet yerm bi oturuşda bugun 5 taneyi zor bitrdim
trnsferler bile umurumda değil

çok sinirliyim trip attım erdene
kendimi terk edilmiş hissediyrum
yemeden çmeden kesildim
bugün çiğ börek yedim normalde 15-20 adet yerm bi oturuşda bugun 5 taneyi zor bitrdim
trnsferler bile umurumda değil
Ben de çok üzüldüm

Baş ağrısından kafamı kaldıramıyorum iki gündür

Bugün avmye gittim kendime güzel bir çift spor ayakkabı alayım da keyifleneyim diye, gidince deneyesim bile gelmedi

Ama öfkelenilecek isimlerin Dursun Özbek ve Metin Öztürk olduğu çok açık

Öfkemizi doğru şekilde kanalize edelim Cimbom'un bekası için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt