Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
badem bıyık ibrahim kes şu bıyıklarını
vallah adama bakamıyorum kusasım geliyor badem bıyık görünce
vallah adama bakamıyorum kusasım geliyor badem bıyık görünce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ohaaaaa 15-20 tane mi yuuhh bildiğimiz çibörek miçok sinirliyim trip attım erdene
kendimi terk edilmiş hissediyrum
yemeden çmeden kesildim
bugün çiğ börek yedim normalde 15-20 adet yerm bi oturuşda bugun 5 taneyi zor bitrdim
trnsferler bile umurumda değil
Ohaaaaa 15-20 tane mi yuuhh bildiğimiz çibörek mi
€35m olmaz €40m nakit çalışır o da Barış gitmek için yalvarırsa. Aksi takdirde elimizi öpene seneye €60m'ye bırakırızArtık sözleşmelerde bonus lafı ya da şarta bağlı opsiyon laflarını duymak dahi istemiyorum 35 m euro veren varsa alsın.
Ben de çok üzüldüm
Baş ağrısından kafamı kaldıramıyorum iki gündür
Bugün avmye gittim kendime güzel bir çift spor ayakkabı alayım da keyifleneyim diye, gidince deneyesim bile gelmedi
Ama öfkelenilecek isimlerin Dursun Özbek ve Metin Öztürk olduğu çok açık
Öfkemizi doğru şekilde kanalize edelim Cimbom'un bekası için
Ben de dönüşte ciğer gömdüm de anca kendime geldimbende hanımın doğum günü vardı cuma günü stuttgarta milaneo diye bir acmye götürdüm doğum günü hediyesi olarak
kartımı verdim al ne istiyorsan dedim
7 saat avm sürecinde
4 saati yağmur altında sigara içerek geçirdim
focuslandın mı :dOğuz Aydın
Amrabat
Rafa Silva
Yusuf Yazıcı
Berkay Yılmaz
Aynısını mı istiyordun.focuslandın mı :d

Sağ bekte aynı şekilde ofansif olur.Amrabat‘i alirsak, 10 numaraya Rafa Silva gibi ofansif ve skor katkisi yüksek olan biri iyi gider

Zor. Bizim folloş bir futbol tarzımız var. Alan kapatmayı sevmiyoruz.Amrabat iyi adam bu arada, geçirgenliğe çare olur