Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok sinirliyim trip attım erdene
kendimi terk edilmiş hissediyrum
yemeden çmeden kesildim
bugün çiğ börek yedim normalde 15-20 adet yerm bi oturuşda bugun 5 taneyi zor bitrdim
trnsferler bile umurumda değil

Renkdas, adeti 500 kcal olan bir besinden bir oturusta 15-20 yiyorsan hayvan adam olman lazim n.s.a'da :)

Onun disinda, takma kafaya eger ciddiysen.

Her yıl İngiltere Ligi'nde ki takımlardan bonservissiz olarak Altyapıları'ndan çoğu oyuncu başka 1 Lig'e gidiyo.Bunlardan 4-5 tanesini teknik ekip seçip alsa kampta görüp ona göre kiralardık veya oynatırdık.Maliyet olarakta uygun olurdu.Örnek olarak Hatayspor Dele Bashiru'yu bonservissiz aldı.Biz Galatasaray olarak daha çok imkanımız varken üst modellerini alabiliriz bu tarz bonservissiz oyuncular için..
Reuell Walters var örneğin Arsenal salıyor. Geçen sezon denedikleri bir herifti o kadar da kötü olamaz demek ki. Bize de sağ bek lazımken bir ilgilenmek lazım ama işte 12 yabancı sınırı bu tarz denemeleri zorlaştırıyor

Cancelo nasıl olur sağ beke

ya siz ne cancelosu ne ilkayı ne fofanası ya

badem bıyıklı abinin max getireceği oğuz olur ondan bile şüpheliyim

birde bugün X de bi kam PR mesajıda gördüm gs muhabirlerinden

birde badem bıyık gsnin bir kuruşunu sokağa atmazmış klişeside okudum bi yerde

IMG_4131.webp

Defansif açıdan REZALET bir adam. Zaten kötüydü ama 2 sezondur hepten düştü. Kazımcan kadar defans yapabiliyor.
PSG eşleşmesinde kötüydü eyw ama başka nerede bu kadar sırıttığını düşünüyon acaba

Sol bekte oynarken aksıyor sağ bekte de harika savunmacı değil ama idare ediyor ya

Zaten artıları saymakla bitmez. Konuştuğumuz şeye bak şakasına yazmıştım zaten ne Cancelo'su

sırf bi oturuşda 5 porsiyon adana kebap yemek için bi günlüğüne istanbula uçtuğumu (zürihden) söylesem inanırmıydın 😂

Yok :)

Ama yapmayaydin iyiydi renkdas. Bu arada, benimde zaman zaman icimden gelir ama cigborek 15-20 tane gommek baya bir seviye :) 110 kiloyum demissin bu durumu aciklamiyor bende kiloluyum ama bu kadar yemiyorum. Ya icinde piton yilani var ya da iyi saglam spor yapiyorsun :)

btc kolpa sıkacaktı

baktı kolpası çok kolpaötesi dedi herhalde kolpa olduğunu anlarlar diye sildi

PSG eşleşmesinde kötüydü eyw ama başka nerede bu kadar sırıttığını düşünüyon acaba

Sol bekte oynarken aksıyor sağ bekte de harika savunmacı değil ama idare ediyor ya

Zaten artıları saymakla bitmez. Konuştuğumuz şeye bak şakasına yazmıştım zaten ne Cancelo'su

Başka hangi maçlarda yaptı hatırlamıyorum. Önceki turda da yapmıştı sanki. Geçen sezon da keza. Bir de amatörce hatalar, uyumalar falan. Normalde büyüklerde belli seviyede top oynamış adamlar biraz düşünce alırsın da istisna böyle aşırı hızlı düşen adamlar vardır, birden sanki hiç o seviyenin topçusu değilmiş, yanından geçmezmiş gibi olurlar. Cancelo onlardan oldu olacak gibi geliyor bana. O havayı alıyorum kendisinden. Ondan çok şüpheyle yaklaştığım bir transfer olur.

Coufal kesin önerilir. Aslında hala iyi oyuncu ama yaşı falan düşündürüyor. West Ham da tutumak istiyodur muhtemelen ama tıpkı Emerson Royal gibi garanti gündeme gelir

Hiç Yasin Özcan haberi çıkmaması beni acayip üzüyor ve geriyor

Hele de Bjk'ye giderse

Bir de kesin Kalvin Phillips önerilir. Kalitesi belli bir adam ama ben istemem iki senedir top oynamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt