Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndomble ve Sergie Aurier denen çöpler kiralık zaten gittiler. Bunların yanında Oliviera, Tete ve Zaha'dan da bir an önce çıkmamız gerekiyor. Şu sırtımızda kambur misali duran yabancılardan bir an önce kurtulabilirsek çok rahatlayacağım. Gerçi rahatlayacağım diyorum ama en önemli adamımızı, Erden Timur'u yediler. Transfer konuşayım dedim bak yine şevkim kırıldı.
Erden Timur ayak işlerine girdi. Sanki gelmeden önce bir yerden sonra yiyeceklerini bilmiyormuş gibi kırıldımlara başladı

Bir kesim Simonun yorumlara Gloukh mu yazmış. Fm22’de CL’de takır takır attırıyordu bu adam tüm takıma gerçekte nasıl bilemem.Videolarına bakınca neymiş bu böyle diyosun.

En azından şu gayet olumlu bir haber transfer sürecini uzatmaz. Okan hoca 2 senedir şampiyon yapıyor bu seneki şampiyonluk altında değerinde çok büyük zorluklarla yaptı hatta direk şampiyonlukta Okan hoca 1. sıraya yazılır güzel bir hediyeyi hak ediyor.

Bu simo bi yayında böyle yazıp enayileri kekliyorum bi bok biliyomuşum sanıyolar bende kahkahalarla gülüyorum demişti

Hatta marschall diye bi elemanı yazdı sonra basından biri bunun dediğine atladı baya makara döndü

Kerizleniyonuz haberiniz olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt