Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.209
- 18.372
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur ayak işlerine girdi. Sanki gelmeden önce bir yerden sonra yiyeceklerini bilmiyormuş gibi kırıldımlara başladıNdomble ve Sergie Aurier denen çöpler kiralık zaten gittiler. Bunların yanında Oliviera, Tete ve Zaha'dan da bir an önce çıkmamız gerekiyor. Şu sırtımızda kambur misali duran yabancılardan bir an önce kurtulabilirsek çok rahatlayacağım. Gerçi rahatlayacağım diyorum ama en önemli adamımızı, Erden Timur'u yediler. Transfer konuşayım dedim bak yine şevkim kırıldı.
Lanet ülke fransa miFransa’ya çıkarma yapıyoruz
Diyor ki kelepir ya da menajer önerisi diye ihtiyacın olmamasına rağmen Zaha Tete falan getirtip hocanın ihtiyaçlarına geldiğinde para yok demeyecekler nereye adam lazım diyorsa o gelecek.ne diyon transferimo
ÖyleymişLanet ülke fransa mi
Diyor ki kelepir ya da menajer önerisi diye ihtiyacın olmamasına rağmen Zaha Tete falan getirtip hocanın ihtiyaçlarına geldiğinde para yok demeyecekler nereye adam lazım diyorsa o gelecek.
Fofana diye çıkıp dün akşam belirttiğimiz Metzli Camara’yı da alabiliriz…fofanayı alabileceğimize olanak vermiyorum
Keyif almaya çalışıyor. Bir dönem çok tutturmuştu bir ara patladı ben bizim nevzatlardan falan daha çok güveniyorum.Güvenilir bir hesap mı bu Tsimo.