Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol görüşümüzün okan hocamla aynı olduğundan dolayı gururluyum. her zaman söyledim bu takıma torreiranın arkasını sağlama alacak, geçirgenliği azaltacak biri lazım diye. güvenli ve dengeli bir oyun istiyorsak bu olmazsa olmaz birşey. günümüz futbolunda merkezi sağlam tutmayan her takım rezil olmaya mahkumdur

Fred teknik olarak çok üstün Torreira'dan.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alakası yok fred teknik bir oyuncu değil driblingi ve dinamizmiyle fark yarattı şikecilerde. Teknik oyuncu dediğinin Mertensdir Ziyechdir adamın ayaklar kütük gibi kaç tane basit pas hatası yaptı bu sezon

Bence alakasız örnekler olmuş. Fatih Terim ve Burak Elmas 3 senelik yeniden yapılanma diye başladılar. Ama o kadar kötü bir kadro kuruldu ve Fatih hoca da o kadar kötü bir yönetim gösterdi ki o sezon neredeyse küme düşüyordu takım, ligi 13. bitirdik. O sezon 3. veya 4. olsak Fatih hoca gitmezdi. Fatih Hoca o kadar başarısız oldu ki o yüzden gitti. Sonra da Burak gitti. Yani olması gereken oldu. Fatih hoca başarılı olduğu sürece ona kimse dokunamaz. Kendisi ego yapıp gider ancak.

Bu konu başka Erden Timur konusu bambaşka. Bu konuda kesinlikle aynı noktada değiliz.

Bilgin olsun diye söylüyorum 31 Mayıs’a kadar söz verdim dediği videoda tarih 15 Mayıs 2021. Burak Elmas 31 Haziran 2021’de başkan oldu, yani konunun ve kapışmanın Burak Elmas ile kurduğu kadroyla hiçbir alakası yok Burak Elmas’tan önceki yönetimle kapışıyor

Ayrıca sadece bu videoları baz almana gerek yok. Fatih Terim her dönemde bu durumu yaşadı.

Aslında Zanio ikna edilse 4 3 3 e bile dönebilir çift 6 ile. Barış - Zanio kanatları 10 öküz gücünde olur. Ama çift altının yanına ilkay falan lazım.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Aston villada izledigim Zaniolo isterse fil gücünde olsun etliye sütlüye bulaşmadan takılıyordu sahada..
Şu an istediğimiz paraları kimse vermeyecek gibi görünüyor tek temennim bu sezon kendini tekrar formamız altında bulması..

futbol görüşümüzün okan hocamla aynı olduğundan dolayı gururluyum. her zaman söyledim bu takıma torreiranın arkasını sağlama alacak, geçirgenliği azaltacak biri lazım diye. güvenli ve dengeli bir oyun istiyorsak bu olmazsa olmaz birşey. günümüz futbolunda merkezi sağlam tutmayan her takım rezil olmaya mahkumdur
Ben daha driplingi iyi biri lazım diye düşünürüm mesela ama şöylede bir gerçek var bu sezon iyi dediğimiz maçlarda Kaan orta sahadaydı genelde yada Berkan orta sahaya geçince daha pozitif etki ediyor gibi. O yüzden Amrabat yada başka bir 6-8 isteğini de anlıyorum hocanın. Sonuçta futbolda tek bir doğru yok.

Aston villada izledigim Zaniolo isterse fil gücünde olsun etliye sütlüye bulaşmadan takılıyordu sahada..
Şu an istediğimiz paraları kimse vermeyecek gibi görünüyor tek temennim bu sezon kendini tekrar formamız altında bulması..
Bakma reis bu adam da kırılgan emanet gibi duruyordu bu sezon sahada hemfikirim. Zaten bize başka türlü yolu düşmezdi. Kendisi oynamak ister taraftarda iterse arkadan uçabilir yine.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Dubois + Mertens rotasyonda olacağını düşünürsek kalan 10 yabancıda zar atma şansımız yok.

Yine isimler üzerinden bakıp ya tutarsa dersek yine geçen seneki duruma düşeriz %100 emin olduğumuz isimler olmalı nasıl ki rotasyonda Dubois ve Mertens ne verebileceklerini biliyorsak ilk 11'de Torreira, Muslera, Sanchez, Nelsson, Icardi gibi isimlerinde neler verebileceğini biliyorsak bu şekilde olmalı.

Şüphe yaratacak isim olmamalı.

Hocanın bence ileri hatta aradığı adam tam olarak Elmander ama işte o tarz forvet bulmak çok zor.

Bilgin olsun diye söylüyorum 31 Mayıs’a kadar söz verdim dediği videoda tarih 15 Mayıs 2021. Burak Elmas 31 Haziran 2021’de başkan oldu, yani konunun ve kapışmanın Burak Elmas ile kurduğu kadroyla hiçbir alakası yok Burak Elmas’tan önceki yönetimle kapışıyor

Ayrıca sadece bu videoları baz almana gerek yok. Fatih Terim her dönemde bu durumu yaşadı.
Ben o video Burak zamanında demedim zaten. Dediğim gibi bu konuda aynı noktada olmamız mümkün değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt