Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herhangi bişey bilmiş mi bu simo yoksa ülke adı verirken bile gizem yaratıp saftorik mi avlıyor
Aklı sıra duyumcularla dalga geçen bir hesap (ki ilk çıktığında öyleydi) ama yavaştan amacı değişti gibi o ilgi hoşuna gitti ve duyum veriyor artık, yine de tongue in cheek yapıyor tabii

Normalde bu sürekli yayın yapan GS sosyal medya ünlüsü abilerden biri, GS Sözlük tayfadan birinindi diye biliyorum

Bu arada verdiği duyum da menajer önerilerine gidilmeyecek hocanın listesinden alınacak en tepede Fransa'dan biri var yani bildiğin Nevzat Dindar'ın iki gün önce yazdığı şeyleri söylemiş

Dursun ve avanelerinde erden timur sonrasi transfer baskisi olusacak ve degmeyecek adamlara bonservis maas cok duduklenecez gibi geliyor

Fofana diyenlere sövün geçin, araştırmalarım ve yaptığım eksper sonucu fofana 30 m euroya elini öpene satılabilecek bir topçu. 15e falan duyum verenleri engelleyin
Dün işsiz gibi oturdum şu başlığı DeepL üzerinden çevirip çevirip okudum

Gözlemlediğim kadarıyla oyuncuyu bir şekilde ikna edebilirsek 15+5 gibi bir teklifle rahatlıkla alırız

Oyuncunun ikna olması ise imkansız görünmekte. Bize geleceğine bir sene daha Monaco'da kalıp önümüzdeki yaz bonservisini eline alıp istediği takıma gider gibi

Dün işsiz gibi oturdum şu başlığı DeepL üzerinden çevirip çevirip okudum

Gözlemlediğim kadarıyla oyuncuyu bir şekilde ikna edebilirsek 15+5 gibi bir teklifle rahatlıkla alırız

Oyuncunun ikna olması ise imkansız görünmekte. Bize geleceğine bir sene daha Monaco'da kalıp önümüzdeki yaz bonservisini eline alıp istediği takıma gider gibi
Hissiyatım kuvvetlidir, eplye yeni çıkan bir ekip 30 basıp alacak

Pasalic-İlkay-Rafa Silva 23/24

Screenshot Capture - 2024-06-03 - 18-11-46.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt