Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden başkan yarın tşşklı bi basın toplantısı yapmayacaksa gereği yok o işin. Bırakacaksa sessiz sedasız bıraksın

Operasyon tamam

Acun'un fetö ve oktar söylentileri gündemden düşer

GSli hesaplar da buna çanak tutuyor bilerek ya da bilmeyerek

IMG_2837.webp

Burhancan Terzi: "Erden Timur'un ayrılığını fırsat bilen birileri var şimdi isim vereceğim o zaman davalık olacağız ama kimin bu haberi yaptırdığını çok iyi biliyorum bu haberi Fabrizio'ya yaptırmaya çalıştılar ikna edemediler sonrasında Di Marzio'ya yaptırdılar. "

Burhancan Terzi: "Erden Timur'un ayrılığını fırsat bilen birileri var şimdi isim vereceğim o zaman davalık olacağız ama kimin bu haberi yaptırdığını çok iyi biliyorum bu haberi Fabrizio'ya yaptırmaya çalıştılar ikna edemediler sonrasında Di Marzio'ya yaptırdılar. "
Abv, ben daha ne diyim

kaygan bişey olabilir mi elden kayan

Altaylı bile yazılarında hala Erdem Timur yazarken Di Marzio’nun hem isim hem soy isimi hatasız yazıp, ısmarlama haber olmadığına inanana köprü var.

1686158755225.webp

İçeriden yaptırmışlardır belki.

Erden başkan yarın tşşklı bi basın toplantısı yapmayacaksa gereği yok o işin. Bırakacaksa sessiz sedasız bıraksın
şu ortamı görüp, hala bırakmayı düşünüyorsa hiç basın toplantısına gerek yok.

direkt kenara çekilsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt