Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Erden Timur kalıyor o zamanHer yalanın altında bir gerçeklik payı olduğunu unutmamak lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur kalıyor o zamanHer yalanın altında bir gerçeklik payı olduğunu unutmamak lazım.
Keşke yarın bir basın toplantısında fake atıp burdayım be burdayım dese.Erden Timur kalıyor o zaman
Ukrayna hazırlık maçı vardı bunların. Maç sonu stadyum çevresinde şüpheli çanta varmış. Anons yapılmış, oyuncular ve taraftarı dışarı çıkarmamışlarMevzu ne
Abv, ben daha ne diyimBurhancan Terzi: "Erden Timur'un ayrılığını fırsat bilen birileri var şimdi isim vereceğim o zaman davalık olacağız ama kimin bu haberi yaptırdığını çok iyi biliyorum bu haberi Fabrizio'ya yaptırmaya çalıştılar ikna edemediler sonrasında Di Marzio'ya yaptırdılar. "
kaygan bişey olabilir mi elden kayanBurhancan Terzi: "Erden Timur'un ayrılığını fırsat bilen birileri var şimdi isim vereceğim o zaman davalık olacağız ama kimin bu haberi yaptırdığını çok iyi biliyorum bu haberi Fabrizio'ya yaptırmaya çalıştılar ikna edemediler sonrasında Di Marzio'ya yaptırdılar. "
?Sen kimsin renktaş?
Boyu kısa olan olabilir.kaygan bişey olabilir mi elden kayan
şu ortamı görüp, hala bırakmayı düşünüyorsa hiç basın toplantısına gerek yok.Erden başkan yarın tşşklı bi basın toplantısı yapmayacaksa gereği yok o işin. Bırakacaksa sessiz sedasız bıraksın