Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahce terör örgütü yine is basinda

Konusmaya bile degmez

Sosyal medya da bu sacmaliklari bence konusmayin ve gündem de tutmayin eger Galatasaray’i seviyorsaniz

Terör örgütü ele basi yali cocugu ve yeni sag kolu acun’un pisliklerini ortaya dökmeye devam edin sosyal medya dan

Adam bırakıyor Ahmet uyan artik
1717453356800.gif

Okan Buruk- İcardi İngiltere'de. İcardi sezon sonunda kendisi direk kendisi seneye buradayım dedi. Erden Timur'un ayrılacağını biz bilmesek bile net şekilde oyuncular içerden az çok biliyordur ki Erden Timur'un ayrılması demek futbolcularla ilişkisini kesecek demekte değil. Yani bu zaten haber bile değil yorum tamamen ısmarlama yapılmış.

Okan Buruk- İcardi İngiltere'de. İcardi sezon sonunda kendisi direk kendisi seneye buradayım dedi. Erden Timur'un ayrılacağını biz bilmesek bile net şekilde oyuncular içerden az çok biliyordur ki Erden Timur'un ayrılması demek futbolcularla ilişkisini kesecek demekte değil. Yani bu zaten haber bile değil yorum tamamen ısmarlama yapılmış.
Nereye konuşmuş

Eğer bu saldırı ve komplo teorilerinden sonra Erden bey yarın bırakmıyorum derse rüzgarı ters çevirir ..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2000 yılından sonra Terim'in Fiorentina'ya , Okan ve Emre'nin İnter'e gidişi,

2012-13 te iki şampiyonluktan sonra Aysal-Terim kavgası,

2017 - 2018'den sonra Cengiz - Terim kavgası

Şimdi de Erden Timur vakası.

Biz ne zaman şampiyonluklar kazansak kendi içimizde sorunlar yaşıyoruz ve sonunda hüsran yaşıyoruz.

İyi bir takım kuruluyor. Bir iki sene takım oturuyor, şampiyonluklar geliyor. Hemen ardından bir kaos, kavgalar, iktidar savaşları ve olan bize oluyor.

Biraz akıllanın arkadaş. Hatalardan ders çıkarın. Kimse Galatasaray'dan büyük değil. Bu camiadan Faruk Sürenler, Adnan Polatlar, Haldun üstünerler, Terimler, Ardalar, Bülentler, Tugaylar Hagiler, Melolar, Sneijderler, Gomisler ... Kimler geldi geçti. Aslolan Glatasaray'dır.

Sizin egolarınız, iktidar savaşlarınızla vakit geçirmekten bıktı bu taraftar. İyi bir ortam varken bir anda her şeyi tersine çevirmeyi ne kadar seviyorsunuz.

Hepsi de basit ego kaynakli hareketler. Biri eleman der bana sanki cok buyuk emetar, digeri de buna alinir heee deyip gecemez ufa kbir espri ile gecistiremez.. Oburu oyunculara takar, otekisi kafasina gore takilmaya calisir.

Yonetime talipseniz, isinizi yapacaksiniz. Isinizi yaptiniz diye de tevazu/ayricalik/sisirme falan beklemeyiniz. Isiniz nedir ? Galatasaray'i gelistirmek, her acidan. Size kul kole olacak degil kimse. Trip atilacak bir seviyede degil. Bunu yazarken empati kuruyorum, hak veriyorum ama cok elit bir seviye Turkiye'de Galatasaray Yoneticiligi / Baskanligi yapmak. Hem Timur hem de Ozbek haksiz.

Bu futbol ikliminin içinde olmaktan utanıyorum
Futbolu ve taraftarlığı bırakıyorum

Benden bu kadar

Nereye konuşmuş
Icardi, gelecek sezon da takımda kalacağını şu sözlerle duyurdu: "Bir kupa daha kazandık, rekorlar kırarak yaptık bunu. Dries asist kralı, ben gol kralı oldum. Geçen seneki gibi şampiyon olup, seriye çevirmek çok güzel. Burada olarak 25. şampiyonluk için yardım edeceğim. Burada olmak için çok fazla parayı reddettim. Umarım seneye de burada olacağım."
Şampiyon olduktan sonra yaptığı açıklama. Yine yaptığı paylaşımlar ortada sosyal medyada gitmek isteyecek biri herhalde bunları yapmaz yada demez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt