- 3 Temmuz 2012
- 137.983
- 86.848
- 5.338
Cenk, Erden Timur’dan kurtulmuşsa niye Icardi ayrılabilir haberi yaptırsın ki zaten. Bu senaryolar Acun’un TV programlarından çıkma gibi ucuz
Cenk Ergün bu sene başımıza çok iş açacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cenk, Erden Timur’dan kurtulmuşsa niye Icardi ayrılabilir haberi yaptırsın ki zaten. Bu senaryolar Acun’un TV programlarından çıkma gibi ucuz
Cenk Ergün bu sene başımıza çok iş açacak.
Adam bırakıyor Ahmet uyan artikErden Timur kalacak adımın Ahmet olduğu kadar eminim erden Timur kalacak yarın görürsünüz buralar alev olur çıkar öğleyin bunların yedi ceddine saplar göreve devam eder![]()
Adam bırakıyor Ahmet uyan artik
Nereye konuşmuşOkan Buruk- İcardi İngiltere'de. İcardi sezon sonunda kendisi direk kendisi seneye buradayım dedi. Erden Timur'un ayrılacağını biz bilmesek bile net şekilde oyuncular içerden az çok biliyordur ki Erden Timur'un ayrılması demek futbolcularla ilişkisini kesecek demekte değil. Yani bu zaten haber bile değil yorum tamamen ısmarlama yapılmış.
2000 yılından sonra Terim'in Fiorentina'ya , Okan ve Emre'nin İnter'e gidişi,
2012-13 te iki şampiyonluktan sonra Aysal-Terim kavgası,
2017 - 2018'den sonra Cengiz - Terim kavgası
Şimdi de Erden Timur vakası.
Biz ne zaman şampiyonluklar kazansak kendi içimizde sorunlar yaşıyoruz ve sonunda hüsran yaşıyoruz.
İyi bir takım kuruluyor. Bir iki sene takım oturuyor, şampiyonluklar geliyor. Hemen ardından bir kaos, kavgalar, iktidar savaşları ve olan bize oluyor.
Biraz akıllanın arkadaş. Hatalardan ders çıkarın. Kimse Galatasaray'dan büyük değil. Bu camiadan Faruk Sürenler, Adnan Polatlar, Haldun üstünerler, Terimler, Ardalar, Bülentler, Tugaylar Hagiler, Melolar, Sneijderler, Gomisler ... Kimler geldi geçti. Aslolan Glatasaray'dır.
Sizin egolarınız, iktidar savaşlarınızla vakit geçirmekten bıktı bu taraftar. İyi bir ortam varken bir anda her şeyi tersine çevirmeyi ne kadar seviyorsunuz.
Nereye konuşmuş
Şampiyon olduktan sonra yaptığı açıklama. Yine yaptığı paylaşımlar ortada sosyal medyada gitmek isteyecek biri herhalde bunları yapmaz yada demez.Icardi, gelecek sezon da takımda kalacağını şu sözlerle duyurdu: "Bir kupa daha kazandık, rekorlar kırarak yaptık bunu. Dries asist kralı, ben gol kralı oldum. Geçen seneki gibi şampiyon olup, seriye çevirmek çok güzel. Burada olarak 25. şampiyonluk için yardım edeceğim. Burada olmak için çok fazla parayı reddettim. Umarım seneye de burada olacağım."
Keşke çıkıp şaka desenBu futbol ikliminin içinde olmaktan utanıyorum
Futbolu ve taraftarlığı bırakıyorum
Benden bu kadar
Bu futbol ikliminin içinde olmaktan utanıyorum
Benden bu kadar
Bu futbol ikliminin içinde olmaktan utanıyorum
Benden bu kadar