Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya diyelim ki Cenk Ergün yaptırıyor bu haberi. Neden yaptırsın eline ne geçecek? İşi ne şekilde kolaylaşacak? Icardi'yi yollamak istiyor da gücü mü yetmiyor böyle haber yaparak mı yollayacak? Icardi demez mi yoo ben gitmek istemiyorum diye? Bir de neden Icardi gibi bir herifi yollamak istesin?

Açıkçası Acun gündem değiştirmek için yapıyor muhabbeti de büyük saçmalık çünkü Acun gündemi bundan bağımsız bir gündem. Acun gündemi zaten televizyonda, geleneksel medyada konuşulmayacak bir gündem. Öte yandan sosyal medyada önünün alınması imkansız bir gündem çünkü iddialar çok çarpıcı. Fb seçimine yaklaştıkça bu gündem harlanacak ve çirkinleşecektir. Ne yani şimdi Acun hakkındaki iddialar konuşulmayacak mı buna mı inanmalıyız, bir de bu kadar geç mi kalınır bu haberin yaptırılmasında çok daha önceden yapılırdı saat olmuş gece 2

Ya diyelim ki Cenk Ergün yaptırıyor bu haberi. Neden yaptırsın eline ne geçecek? İşi ne şekilde kolaylaşacak? Icardi'yi yollamak istiyor da gücü mü yetmiyor böyle haber yaparak mı yollayacak? Icardi demez mi yoo ben gitmek istemiyorum diye? Bir de neden Icardi gibi bir herifi yollamak istesin?

Yok alakasi adamcagizin bu taraklarda bezi. Sacma sapan argumanlar dolasiyor. Elde kalan transfer yapabilecek tek isim (iyi ya da kotu ayri) bari ona dokunmasa bizim camia.

Icardi yarın akşama kadar yalanlamazsa menajeri yahut kendisi yaptırmış demektir bence

Ha o durumda da sebebi Erden Timur'u kalmaya ikna etmek mi yoksa ayrılığın yolunu yapmak mı bilmem

Key pass fazla progressive pass az ise adam rakip ceza sahasına daha yakın oynuyor demektir

Progressive pass yana veya geriye yapılmayan pas demek değil, genelde istatistik sitelerinin bir alt limiti oluyor bu meselelerde. Örneğin Opta'nın kriterlerine göre bir pasın progressive sayılması için topun en az 10 metrelik mesafe kat etmesi ve kaleye olan total mesafenin en az yüzde 25 azalması gerekiyor

Sen sürekli rakip ceza sahası çevresinde topla buluşuyorsan bir sürü kilit pas atıp çok az progressive pas atarsın. Zaten tüm progressive paslar da kilit pas sayılmıyor bu arada

Son olarak baktığın rakamlar pas sayıları değil, percentile verileri. Yani 99 demek bu adam futbolcuların yüzde 99'undan daha fazla key pass atıyor demek
Percentile mi yaziyor orada yahu? Ben telefondan minicik ekrandan baktim, percentage diye okudum onu. :)

Icardi yarın akşama kadar yalanlamazsa menajeri yahut kendisi yaptırmış demektir bence

Ha o durumda da sebebi Erden Timur'u kalmaya ikna etmek mi yoksa ayrılığın yolunu yapmak mı bilmem
Icardinin de işi gücü yok yavşak satılmış bir italyanin ne idugu belirsiz bir yorumunu yalanlayacak

Fatih Terimin efsaneliği sorgulanmalıdır eğer Acuna Mou için aracılık yaptıysa!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt