Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.142
- 17.833
- 2.228
Dayı gene fazla kaçırmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
futbol ılıklara göre degilBu futbol ikliminin içinde olmaktan utanıyorum
Futbolu ve taraftarlığı bırakıyorum
Benden bu kadar
Kombinemi devrettim gruptan ayrıldımSenin futbolu birakma isi Vasfinin her iki ayda bir dogum günü kutlamasiyla yarisir gibi geliyor bana.
Bu Barbar sporunu takibi bırakman hoşnut ettiBu futbol ikliminin içinde olmaktan utanıyorum
Futbolu ve taraftarlığı bırakıyorum
Benden bu kadar
Ya diyelim ki Cenk Ergün yaptırıyor bu haberi. Neden yaptırsın eline ne geçecek? İşi ne şekilde kolaylaşacak? Icardi'yi yollamak istiyor da gücü mü yetmiyor böyle haber yaparak mı yollayacak? Icardi demez mi yoo ben gitmek istemiyorum diye? Bir de neden Icardi gibi bir herifi yollamak istesin?
Var yani başka adamlar ama Cenk Ergün'ün çıkarı ne onu da söyleseler keşkeYok alakasi adamcagizin bu taraklarda bezi. Sacma sapan argumanlar dolasiyor. Elde kalan transfer yapabilecek tek isim (iyi ya da kotu ayri) bari ona dokunmasa bizim camia.
kavga var dediler geldik bu da mı kolpaadmirim transfer nöbetinde kavga çıktı
Percentile mi yaziyor orada yahu? Ben telefondan minicik ekrandan baktim, percentage diye okudum onu.Key pass fazla progressive pass az ise adam rakip ceza sahasına daha yakın oynuyor demektir
Progressive pass yana veya geriye yapılmayan pas demek değil, genelde istatistik sitelerinin bir alt limiti oluyor bu meselelerde. Örneğin Opta'nın kriterlerine göre bir pasın progressive sayılması için topun en az 10 metrelik mesafe kat etmesi ve kaleye olan total mesafenin en az yüzde 25 azalması gerekiyor
Sen sürekli rakip ceza sahası çevresinde topla buluşuyorsan bir sürü kilit pas atıp çok az progressive pas atarsın. Zaten tüm progressive paslar da kilit pas sayılmıyor bu arada
Son olarak baktığın rakamlar pas sayıları değil, percentile verileri. Yani 99 demek bu adam futbolcuların yüzde 99'undan daha fazla key pass atıyor demek
Icardinin de işi gücü yok yavşak satılmış bir italyanin ne idugu belirsiz bir yorumunu yalanlayacakIcardi yarın akşama kadar yalanlamazsa menajeri yahut kendisi yaptırmış demektir bence
Ha o durumda da sebebi Erden Timur'u kalmaya ikna etmek mi yoksa ayrılığın yolunu yapmak mı bilmem
Butun dediklerimi unut renktas. Ben percentage diye okudum minik telefon ekraninda. Percentile yaziyormus.Sen kendi tanımlamaların paralelinde bir veri takip yazılımı yazarak oyuncu karşılaştırmalı bir istatistik sitesi açabilirsin. Orayı da keyifle kullanırız.
çok sert bir kavga gördüydüm msjlar silinmiş olsa gerekkavga var dediler geldik bu da mı kolpa
yok artıkFatih Terimin efsaneliği sorgulanmalıdır eğer Acuna Mou için aracılık yaptıysa!!!!
Fatih Terimin efsaneliği sorgulanmalıdır eğer Acuna Mou için aracılık yaptıysa!!!!
Fatih Terimin efsaneliği sorgulanmalıdır eğer Acuna Mou için aracılık yaptıysa!!!!